Технологии

Vivacom пуска нова услуга –  5G интернет за дома, на места без оптична свързаност, плюс ТВ платформата EON

Vivacom пуска нова услуга -  5G интернет за дома, на места без оптична свързаност, плюс ТВ платформата EON

Vivacom стартира 5G HOME INTERNET – нова услуга, предоставяща покритие на българските домакинства с 5G интернет за дома, на места без оптична свързаност. Предимството на новата услуга е комбинирането й с ТВ платформата EON, в резултат на което клиентите на Vivacom вече могат да гледат EON с високо качество навсякъде.

Чрез комбинацията от високоскоростния 5G HOME INTERNET и ексклузивната  телевизия EON, клиентите ще получат мултимедийно изживяване в Ultra HD качество, възможност за връщане на съдържание 7 дни назад, видеотека с повече от 15 000 заглавия, възможност за създаване на детски профили, спортен режим и много други, дори и в райони без достъп до фиксираната мрежа на Vivacom.

Vivacom пуска нова услуга -  5G интернет за дома, на места без оптична свързаност, плюс ТВ платформата EON

5G HOME INTERNET осигурява още много възможности, сред които са свързване на повече устройства едновременно, бързо изтегляне на файлове, по-стабилна връзка за стрийминг и гейминг, гледане на разнообразно съдържание в ултра HD резолюция.

Услугата се инсталира изключително бързо и лесно, без допълнително окабеляване, като за целта е необходим единствено 5G рутер, който Vivacom предоставя на клиентите си. Рутерът е последно поколение с WiFi 6 технология. С пакетите EON Vivacom предоставя безплатен EON приемник, EON Smart TV App, достъп до мобилното приложение на EON и безплатния 5G HOME INTERNET рутер. Със старта на услугата телекомът прави специално предложение за новите си клиенти – 1 лев на месец за първите до 3 месеца.