За нас

Здравейте уважаеми читатели,

MediaBricks.bg е сайт ЗА бъдещето.

С медийните тухлички направени от нашите статии искаме да изградим място, където всеки път да научавате нещо ново, нещо интересно, нещо от бъдещето.

Почти всеки има смартфон, но какво се крие под капака му и каква е разликата между моделите и производителите? За да намерим отговора, ще правим тестове, ще пишем ревюта, ще посещаваме изложения.

Ще търсим най-правилния начин да ви осведомим за последните достижения от света на технологиите.

MediaBricks.bg ще покаже, че в България има много компании, които произвеждат хардуер и пишат софтуерни продукти на световно ниво.

С най-голяма гордост в MediaBricks.bg ще пишем за българските ученици. Олимпийците по природни науки на България ще бъдат основен акцент в съдържанието на този сайт. Бъдещето не е само следващото поколение смартфони, таблети и телевизори. Утрешният ден се намира в класните стаи на училищата.

За да ви покажем колко невероятен е светът около нас ще се гмурнем дълбоко във вселената на популярната и не чак толкова популярна наука. Нашите автори ще са известни учени, преподаватели и учители. Ще превеждаме световни авторитети и ще следим научните открития. Няма да се подаваме на войната за вашите кликвания само заради сензацията в заглавието. Желанието на екипа е да предизвикваме интерес не с ШОК, а със ЗНАНИЕ :).

Искаме в MediaBricks.bg
да откриете верен приятел в света на науката.

Хората са любопитни същества. Винаги търсят нещо ново да научат. За това в секцията IT&DiGiTAL обучение ще ви разказваме за най-новите видове обучения, които се предлагат в България. Ще се наблегне на училища от следващо поколение. Местата, където в момента се обучават бъдещите програмисти, специалисти по дигитален маркетинг и дизайнери.

Разбира се, технологиите и науката винаги вървят с щипка култура и забавление. В EnteR ще завихрим буря от книги, филми, музика и игри. Ще търсим най-интересните събития, на които си струва човек да отиде. Концерти, театър или научна лекция, това ще е място, където да си сверите календара.

С радост ще се следят всички добри идеи, които търсят финансиране в сайтове като Kickstarter и Indiegogo. Ще бъдем горди медийни партньори на всеки, който има оригинална идея и иска да се реализира благодарение на своя ум и мотивация.

За това името ни е  MediaBricks. Искаме с тухличките на медията ни да изградим аудитория от търсещи знания хора. Искаме новите технологии да бъдат ясно представени и добре обяснени. Искаме да създадем място, където всеки път, когато ни посетите да научавате нещо ново.

Приятно четене… 🙂

Вълкан Горанов,
собственик на MediaBricks.bg