За нас

Здравейте, уважаеми читатели!

Надяваме се в MediaBricks.bg да откриете своята „тухличка“ добра, проверена и достоверна новина от света на науката, образованието и технологиите.

За 5 години сайтът MеdiaBricks.bg се превърна в място за популяризиране на науката, технологиите, образованието и най-вече българските олимпийци по природни науки. Достигнахме до хиляди читатели, отразихме стотици заслужени олимпийски медали на родните гимназисти от най-силните международни турнири, организирахме две издания от голямото научно-популярно събитие в подкрепа на тяхната подготовка (Science Bricks), посетихме десетки научни кръжоци и форуми и споделихме впечатляващи научни и технологични достижения. …

За екипа на MediaBricks.bg е огромна гордост да отразява подготовката и успехите на българските ученици. Олимпийците по природни науки на България са основен акцент в съдържанието на този сайт, защото бъдещето не е само следващото поколение смартфони, таблети и телевизори. Умовете на утрешния ден се формират в класните стаи на училищата от учители, приели работата си за мисия. Сайтът подкрепя техния труд и популяризира златните резултати от него.

Светът около нас е невероятен и изпълнен с нови открития всеки ден. В MediaBricks.bg се стараем да представяме научните и технологични новости на разбираем език с проверени факти и източници. Наши автори и консултанти са доказани учени, преподаватели и учители.

В материалите от категорията EnteR завихряме буря от книги, филми, музика и игри, които смятаме, че заслужават вниманието ви.

Вярваме, че предстоят още върхове за изкачване и сме благодарни на подкрепата на нашите партньори от университети, музеи, академии, институти и форуми за наука и други институции от света на знанието.

Искаме в MediaBricks.bg да откривате верен приятел в света на науката. Искаме заедно с вас да направим място, където всеки път, когато ни посетите да научавате нещо ново, нещо от бъдещето.

Приятно четене…

Приятно четене…

Вълкан Горанов,
собственик на MediaBricks.bg