Технологии

Tenda TX9 – бърз Wi-Fi 6 рутер със стабилна производителност

Tenda TX9 - бърз Wi-Fi 6 рутер със стабилна производителност

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, пуска на българския пазар новия рутер TX9 AX3000. Той идва с поддръжка на новото поколение Wi-Fi 6 технология и сумарна двулентова скорост до 2976Mbps (2.4GHz: 574Mbps, 5GHz: 2402Mbps), което е 66% по-бързо от пиковата скорост на AX1800.

Възможностите за обработка на данни са значително подобрени благодарение на двуядрения NPU интегриран невронен процесор с основна честота до 1,6 GHz. Ядрото може да увеличи капацитета и да намали смущенията за по-плавно 4K видео поточно предаване и AR/VR игри. С четири независими FEM модула и 4*6dBi външни двулентови многопосочни антени, TX9 напълно подобрява мощността на сигнала и чувствителността на приемане, за да осигури стабилно Wi-Fi 6 покритие.

Честотната лента на 5G поддържа ултрависока честота от 160MHz, което улеснява потребителите да играят онлайн, без да се притесняват от претоварване на мрежата. TX9 предоставя и 4 гигабитови Ethernet порта, които могат да използват пълноценно всеки мегабит от честотната лента на оператора за безпроблемен гейминг и видео забавления.

С технологията IPv6, TX9 може ефективно да намали връзките за трансфер на данни и да подобри производителността на предаване. В същото време неговата висока степен на защита може надеждно да запази данните и да направи достъпа до интернет по-приятен и сигурен. Моделът поддържа голямо разнообразие от функции като настройка на сигнала, откриване на мрежа, контрол на мрежата за гости, родителски контрол, черен/бял списък, превключване на таймера и др., за да осигури приятно изживяване от сърфирането у дома.

Tenda TX9 е наличен на българския пазар на цена от около 160 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.

https://www.tendacn.com/bg/product/TX9.html

http://www.mostcomputers.bg/#59662