Технологии

Светкавичният и надежден оптичен интернет на Vivacom е изборът на бизнеса

Светкавичният и надежден оптичен интернет на Vivacom е изборът на бизнеса

Светкавичният оптичен интернет на Vivacom гарантира сигурна интернет свързаност за редица бизнеси в България. Телекомът гарантира висококачествена услуга без забавяне за комуникация, работа или забавление, а доволни клиенти от различни бизнес сектори предпочитат да се доверят на водещия телеком.

“Интернетът на Vivacom дава огромни предимства за нашия бизнес. През креативния хъб MISSIA23 ежедневно преминават около 200 души. Един от основните критерии, поради които ни избират като работно пространство, е именно оптичният интернет. Живот без интернет е имало и със сигурност ще има. Но бизнес живот – няма как да има“, казва Геновева Христова-Мъри, CEO на Ligna Group / MISSIA23 creative coworking space.

„Оптичният интернет на Vivacom осигурява на потребителите качествена свързаност със светкавична скорост на връзката, която не се влияе от метеорологичните условия. Освен това инсталацията на услугата е достъпност – поставя се бързо, лесно, чисто и без почти никакви кабели. Друга несравнима нейна характеристика е възможността за неограничения брой потребители да използват максималната възможна скорост без тя да се разделя между тях. А супер бързият оптичен интернет от Vivacom, в комбинация с интерактивната телевизия EON, е перфектният пакет за всяко домакинство или бизнес, които имат нужда от стабилна интернет връзка за работа или за забавление“, споделя Любомир Малоселски, Директор Продукти и услуги във Vivacom.

Ключовото предимство за бизнеса – високата скорост и надеждност на оптичната връзка, е изключително важно и за MISSIA23.

„Vivacom ни осигурява високоскоростен интернет и надеждност. А това води до повече клиенти за нас. А повече хора означава повече бизнес. С оптичния интернет на Vivacom винаги има място за още”, допълни още Христова.

MISSIA23 е само една от компаниите, представители на малкия и среден бизнес, които трупат успехи със скоростния и надежден интернет от Vivacom.

Оптичната мрежа на телекома вече покрива над 1 400 000 домакинства в 30 града в България, в 5 от които потребителите могат да се възползват от пълния потенциал на 10GIGA свързаността.

За да даде възможност на все повече хора да станат част от доволните клиенти и да се убедят в качеството на услугата, Vivacom има атрактивна оферта, която не е за изпускане. Оптичният интернет на телекома ще се предлага за частни клиенти срещу само 1 лев с ДДС на месец за първите до 4 месеца от срока на договора, заедно с EON TV. A, ако се абонират онлайн, клиентите ще получат оферта с до 6 месеца от срока на договора по 1 лев с ДДС на месец.

Повече информация за предложението на телекома към частните клиенти може да откриете ТУК.

Повече информация за предложението за бизнес клиентите на Vivacom може да откриете ТУК.