Нов компютърен магазин на ARDES отвори врати в София
©MediaBricks.bg
Технологии

Нов компютърен магазин на ARDES отвори врати в София

Нов магазин на ARDES бе официално отрит в София. Той е специализиран в предлагането на всякакъв тип настолни и преносими компютри, както и аксесоари за тях, като основен акцент са геймърските конфигурации и периферия. С обща площ от 650 кв. метра на ул. „Пловдивско поле“ 11, непосредствено до метростанция „Мусагеница“ са изложени продукти, които надвишават 1 милион лева като стойност.

Нов компютърен магазин на ARDES отвори врати в София
©MediaBricks.bg

Фирма „АРДЕС Информационни Технологии“ има повече от 20-годишна история в предлагането на компютърна техника на българския пазар. Новият магазин има изложбена зала, където всеки посетител може да види и изпробва на живо желания продукт, сервиз и склад, който ще обслужва онлайн поръчките. Отличителна характеристика на новия магазин на ARDES е предлагането на адекватна консултация на място, с което значително се улеснява избора сред хилядите продукти. Фирмата целенасочено развива този начин на обслужване вече 22 години и той е доказано успешен в съществуващите магазини в страната.

„Новият магазин предлага изключително разнообразие от техника – от смартфони до скъпи геймърски конфигурации, които са налични и достъпни за нашите клиенти. Освен, че ще могат да избират сред няколко хиляди лаптопа, например, те ще могат да видят на живо модели, които не са изложени никъде другаде в страната“, каза инж. Димитър Димитров, управител на „АРДЕС“ ЕООД. „Ние познаваме изключително добре бизнеса с компютри и периферия и сме готови да помогнем на всеки клиент да избере най-подходящия модел според своите изисквания и бюджет. Радвам се, че можем да предложим на всеки възможност да види и сравни на живо различните модели, за да направи най-подходящия избор“, допълни той.

Нов компютърен магазин на ARDES отвори врати в София

С новата си инвестиция фирма „АРДЕС“ ЕООД разширява присъствието си на пазара в София и има амбицията да се превърне в предпочитан доставчик на компютърна техника и IT оборудване за корпоративните и индивидуални клиенти в столицата. Освен хардуерни продукти, магазинът ще предлага още софтуер и сервизни услуги, както и допълнително застраховане на компютърната техника, покриващо всякакви рискове. Разбира се, след откриването има и бонус за клиентите – промоционална кампания, която дава възможност на всеки да закупи мечтания лаптоп или компютър (обозначени по специален начин)  с 10% отстъпка. За повече информация – www.ardes.bg.

 

Етикети: