Водещи професионалисти се включват в трите модула на училищния фестивал „Намереното поколение“
EnteR Образование

Национален научно-образователен фестивал събира в НДК наука, образование и бизнес от 24 до 26 януари

От 24 до 26 януари националният научно-образователен фестивал „Намереното поколение“ събира в НДК наука, образование и бизнес. Учители от цяла България ще демонстрират на практика най-добрите си методи на преподаване. Те захранват интереса на младите към науката и подготвят своите ученици за живота, който ги очаква след училище. Организаторите от „Апетит за образование чрез практика“ организират практически, лекционен и дискусионен модул.

За трите дни на фестивала в НДК водещи професионалисти в сферата на образованието ще се срещнат с учители и ученици от цялата страна. Фестивалът предизвиква не само научно-практическата насоченост на участниците, но и дава възможност за отворени лекции, дискусии, обмен на опит, полезни практики и създаване на нови контакти.

Водещи професионалисти се включват в трите модула на училищния фестивал „Намереното поколение“

Лекционната част е за активни учители и училища има като е насочена към повишаване на тяхната квалификация. Те ще могат да се запознаят с хората, които са донесли най-много олимпийски награди на България в природните науки. Паралелно ще осъществят контакт и с бизнеса – вдъхновители и предприемачи със собствени образователни институции.

Водещи професионалисти се включват в трите модула на училищния фестивал „Намереното поколение“

Вторият компонент е присъствието на технологични компании, които чрез практически работилници и демонстрации показват свои разработки и нововъведения.

На трето място на фестивала може да станете свидетели на различни разработки на институти на БАН, в какви международни проекти участват те и как науката помага на обществото.

За да се включите в изложението, може да откриете повече информация тук. https://www.facebook.com/events/346827766006486/  или на официалната страница на „Апетит за образование чрез практика“ www.facebook.com/apebulgaria/

За връзка с организаторите – apebulgaria@outlook.com

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!