В деня на световната им премиера Moto G7 Plus и Moto G7 Power вече се продават в България
Смартфони

В деня на световната им премиера Moto G7 Plus и Moto G7 Power вече се продават в България

В деня на световната премиера на новите смартфони на Motorola Moto G7 plus и Moto G7 power вече се продават и в България. Те идват на разумна цена и с премиум качество. На 7 февруари Motorola представи четири нови модела на най-продавания си до този момент смартфон – с още по-добри камери, издръжливост на батерията, процесорна мощ и максимално големи дисплеи.

Moto G7 Plus: Снимки и видео с непоклатимо качество

В деня на световната им премиера Moto G7 Plus и Moto G7 Power вече се продават в България

Създаден, за да правите с него най-добрите си снимки досега и да следва интензивния ви ритъм на живот, новият Moto G7 Plus ви дава водеща за този клас технология на камерата и мощна производителност. Лекото потрепване на ръката и недостатъчната светлина не са проблем за двойната 16 МР камера с оптична стабилизация на изображението. Освен това с новия софтуер и изкуствения интелект (AI) правите снимки като професионалист благодарение на невероятните функции като интелигентна композиция и автоматично разпознаване на усмихнати лица. Повече няма да се тревожите, че може да пропуснете страхотен кадър, защото разполагате с батерия, която издържа цял ден, и 27W TurboPower зареждане, което ви дава енергия за 12 часа след само 15 минути в контакта.1

В деня на световната им премиера Moto G7 Plus и Moto G7 Power вече се продават в България

Комбинацията с мобилната платформа SnapdraGon™ 636 прави Moto G7 Plus най-бързия смартфон в цялата G серия досега. Новият 6.2″ Max Vision дисплей с U дизайн осигурява завладяващо визуално изживяване с Full HD+ резолюция, допълнено от високоговорители с кристално ясен Dolby AudioTM звук.

Moto G7 Power: Мощна производителност за 2,5 дни

В деня на световната им премиера Moto G7 Plus и Moto G7 Power вече се продават в България

Новият член в семейството на Moto G, Moto G7 Power е създаден да реши най-болезнения проблем на всички смартфон потребители – живота на батерията. Moto G7 Power идва с впечатляващ за цялата индустрия заряд от 5000 mAh. Това означава, че разполагате с батерия за 60 часа (2,5 дни) само с едно зареждане. Когато все пак батерията се изтощи, получавате енергия за часове за броени минути благодарение на зарядното устройство TurboPower. Така не губите ценно време и можете бързо да се върнете обратно към това, което правите.1 Насладете се на ултраширокоъгълен изглед на зашеметяващия 6.2″ Max Vision HD+ дисплей и впрегнете целия заряд на батерията, за да работите и да се забавлявате с любимите си филми, видео клипове и игри. Мощната мобилна платформа SnapdraGon™ 632 гарантира, че телефонът реагира мигновено на всяко докосване.

Moto G7 Plus е наличен в магазините на Vivacom на цена от 19,98 лв. на месец с план SMART U. Моделът ще бъде наличен и в Технополис на цена от 599 лв.

Moto G7 Power е наличен в магазините на Vivacom на цена от 9,98 лв. на месец с план SMART U. Моделът ще бъде наличен и в Технополис на препоръчителна цена от 399 лв.

Moto G7: Вижте. Уловете. Взаимодействайте.

Снимането, създаването и споделянето на креативно съдържание никога не е било по-лесно благодарение на новия Moto G7. Видео клиповете и снимките оживяват на неговия 6.2″ Max Vision Full HD+ дисплей с U дизайн. Двойната 12 МР камера разполага с впечатляваща колекция от режими – цветен акцент, автоматично разпознаване на усмихнати лица и GooGle LensTM, с които да разгърнете своята креативност и да взаимодействате със света около вас. 50% по-бърз от предишното поколение, Moto G7 може да се справи и с най-интензивните предизвикателства, на които го подложите, благодарение на супер бързата мобилна платформа SnapdraGon™ 6323. Зареждането TurboPower и батерията, която издържа цял ден, ви осигуряват спокойствие дори и в най-натоварените ситуации. С усъвършенстван дизайн с контурирано Gorilla Glass стъкло телефонът не само работи, но и изглежда впечатляващо добре.

Moto G7 play: Компактен дизайн. Впечатляваща производителност

Не позволявайте размерите му да ви подведат. Moto G7 play е мощен смартфон, с който ще забравите за прекъсването и забавянето на приложенията. Благодарение на мобилната платформа SnapdraGon™ 632 Moto G7 play е с 60% по-бърз от предишното поколение3 . Неговият компактен дизайн се отличава с 5.7″ Max Vision HD+ дисплей с 19:9 съотношение на картината. Така завладяващото забавление е винаги в ръката ви, буквално. А ако искате да запечатате един от онези моменти, които се случват само веднъж в живота, можете да разчитате на 13 МР камера с автофокус с детекция на фазата и нулево забавяне на затвора, която фокусира по-бързо от мигване на окото.

Ексклузивни функции Moto Experience

Най-новото поколение смартфони Moto G идва с ексклузивните функции Moto Experience, които правят всекидневната работа с телефона по-лесна и забавна. Подобрената навигация с един бутон заменя традиционните екранни бутони с един навигационен бар. В комбинация с AndroidTM 9.0 Pie всяко докосване и плъзване по екрана работи по-бързо от всякога. Усъвършенствахме и възможността за екранна снимка с три пръста, за да правите снимки по-продължително време, така че да запечатате цяла статия или уеб сайт, а след това да ги редактирате и споделите веднага. Тези нови възможности идват заедно с добре познатите ви и любими Moto Experience функции за бързо заснемане, включване на фенерчето с две резки движения на ръката и чувствителен дисплей, които правят взаимодействието със смартфона по-лесно от всякога.