Технологии

Xiaomi представи в България смратфоните си от серията Mi 11, смарт гривна и електрически скутер (видео)

Вчера Xiaomi представи пред българска публика новите си смартфони от серията Mi 11 – Mi 11 Lite 4G, Mi 11 Lite 5G, Mi 11i и Mi 11 Ultra. Към тях компанията показа и последната си смарт гривна Mi Band 6, както и електрическия скутер, създаден в партньорство с Mercedes, носещ краткото име Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition. За България топ моделът на компанията – Mi 11 Ultra ще се продава в ограничени количества на цена от 2499 лева, като в статията ще намерите едно от първите български видеоревюта на Ultra-та направено от Алекс от TechTips.

За любителите на снимки смартфоните Mi 11 Lite разполагат с мощна тройна камера. Тя е съставена от 64MP основен сензор с висока резолюция, телемакро обектив и ултраширокоъгълна камера. Освен това серията предлага кинематографични функции, сред които оптимизиран нощен режим, нови видео режими, филтри и още много други възможности. Нещо повече, дисплеят на Lite моделът в серията Mi 11 осигурява пълна съвместимост с широк спектър от съдържание и увеличава дълбочината на показваните цветове.

Xiaomi използва една технологии за оптимално състояние на очите, която включва 360-градусов сензор за околна осветеност, Low Blue Light режим и режим за четене, който имитира хартия и е чудесен за любителите на книги.

Mi 11 Lite разполага с 4250mAh  батерия. Тя осигурява около 2 дни живот при умерено използване. Освен това смартфоните поддържат високоскоростно 33W зареждане.

Mi 11 Lite 5G е световният дебют на чисто новия 5G процесор Qualcomm Snapdragon 780G. Освен 5G, този процесор предлага невероятна скорост и енергийна ефективност и разполага с 5-нанометров технологичен процес.

При Mi 11i  ще откриете един от сензорите с най-висока разделителна способност на пазара в момента и 108MP HD тройна камера. Тя включва 108MP HD основен сензор, 119° ултраширокоъгълна камера и телемакро камера с фокусно разстояние еквивалент на 50mm. С мощната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 888 и усъвършенстваната 5-nm технология предлага по-висока производителност, като същевременно изисква по-малко енергия.

Топ моделът на компанията е Mi 11 Ultra. Смартфонът е изработен с керамичен корпус и включва най-добрата досега тройна камера на професионално ниво от Xiaomi, мощна мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 888,  четворно заоблен 120Hz AMOLED дисплей, както и революционно 67W жично и безжично турбо зареждане. То осигурява батерия на 100% само за 36 минути.

За първи път в историята си Mi Smart Band може да се похвали с FULL SCREEN AMOLED дисплей. Mi Smart Band 6  се предлага в 6 цветови варианта на каишките, които са подходящи за всеки повод. Освен това има цели 19 нови режима за тренировки. Другата иновация е сензорът за мониторинг на кислородната сатурация.

Xiaomi в партньорство с професионалистите от Мерцедес АМГ Петронас екипа на Формула 1 компанията създаде Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition. Той гарантира възможно най-доброто представяне, а именно ускорение до 25км/ч и пробег с едно зареждане на батерията до 45км. Скутерът е снабден с отлични системи за безопасност – двойна спирачна система, светлоотразители и ярка светлина, която се активира при натискане на спирачката.

Цени и наличности:

Mi 11 Lite 4G – 6+128GB от 649 лв.

Mi 11 Lite 5G вече е наличен в България от средата на месец май във версия на паметта 6+128GB на препоръчителна крайноклиентска цена от 799 лв.

Mi 11i ще бъде наличен от 7 юни във вариант на паметта 8+256GB в цвят Cosmic Black на препоръчителна цена на дребно от 1199 лв.

Mi 11 Ultra ще може да бъде открит на българския пазар и в двата си цвята Ceramic Black и Ceramic White, но в ограничени количества на препоръчителна крайноклиентска цена от 2499 лв. Продажбите ще стартират от 7 Юни

Oт средата на месец май се предлага Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition на препоръчителна цена от 1499 лв.

Mi Band 6 е налична за закупуване в търговската мрежа на препоръчителна цена от 99 лв.

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!