Технологии

Vivacom стартира предварителните поръчки за новата Motorola Edge 50 Ultra

Vivacom стартира предварителните поръчки за новата Motorola Edge 50 Ultra

Vivacom започва да приема предварителни поръчки за новата Motorola Edge 50 Ultra – най-усъвършенстваният модел на марката. Кампанията за предварителните поръчки ще продължи до 31 май. Потребителите, заявили своя смартфон в рамките на този период, ще получат модела в комплект с безжични слушалки Moto Buds+. Motorola Edge 50 Ultra може да бъде заявен с предварителна поръчка за 47,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

Vivacom стартира предварителните поръчки за новата Motorola Edge 50 Ultra

Motorola Edge 50 Ultra се откроява с впечатляващия си дизайн и материали на изработка. Смартфонът е с извити краища без рамка, а гърбът му е от мека веганска кожа. Също така, той е с водоустойчива защита IP68, а камерите се задвижват от moto AI. Предлага се в цветовете Горско сиво, Прасковен мъх и Скандинавско дърво.

Motorola Edge 50 Ultra е оборудван с 6.67-инчов SUPER HD дисплей, а системата от камери се състои от 3 на задния корпус и една предна камера. В Еdge 50 Ultra Motorola поставя най-добрите сензори и най-новия си софтуер досега. Освен това, moto AI осигурява високо качество на снимките и видеото, дори в движение. Системата за автофокус, сензорите и по-големите пиксели водят до страхотни резултати при слаба осветеност. А използването на различните сензори осигурява най-добрите портретни снимки, пейзажи и селфита.

Motorola Edge 50 Ultra работи със супер мощния процесор Snapdragon 8s Gen 3. Батерията му е с издръжливост 4500mAh, предлага 125W TurboPower зареждане, както и до 50W безжично зареждане и 10W безжично споделяне на мощност. Смартфонът издържа през целия ден и се справя с всякакви ежедневни задачи.

Безжични слушалки Moto Buds+ пристигат в колаборация с Bose за едно подобрено шумопотискане и преживяване. Слушалките предлагат двойни динамични говорители с 11 мм нискочестотна част и 6 мм високочестотна във всяка. Също така, могат да се свържат с две устройства едновременно. Moto Buds+ притежават технологията CrystalTalk AI за справяне с шума по време на разговор. Слушалките са лесни за настройване, персонализиране и управление. Батерията им издържа до 8 часа активно използване с включено шумопотискане или до 38 часа със заряд от кутията, която поддържа безжично зареждане.