Технологии

Vivacom пуска свободен достъп за абонатите на EON до всички ТВ канали и НВО до 17 януари

Vivacom пуска свободен достъп за абонатите на EON до всички ТВ канали и НВО до 17 януари

От днес, 13 декември, Vivacom отключва своето премиум ТВ съдържание за всички абонати на EON LIGHT и EON FULL. Те ще получават свободен достъп до ТВ канали и видеотеки от най-високия EON PREMIUM пакет, включително спортните DiemaXtra и MAX Sport Plus. Безплатното филмово съдържание на HBO ще бъде добавено на 19 декември. Коледната изненада от телекома ще продължи до 17 януари 2023 г.

Допълнителните канали и видеотеки ще се появят автоматично на екраните на зрителите. За DiemaXtra, MAX Sport и HBO клиентите трябва единствено да влязат в портала My Vivacom, за да заявят свободния достъп.

За абонатите на най-високия пакет на Vivacom с включено цялото съдържание е предвидена специална видеотека “PREMIUM подарък”. Тя включва разнообразна селекция от хитови филми и сериали, които ще са достъпни единствено за тях. Сред включените заглавия, които ще гарантират силните емоции на зрителите пред екрана, са екшънът „Събирач на дългове“, фентъзито „Момче, наречено По“, базираният на истинска история „Критично мислене“, трилърът „Извън подозрение“ с участието на популярната актриса Емилия Кларк и българските сериали „Отдел издирване“, „Дяволското гърло“ и „Ягодова луна“.

Повече информация за коледната кампания може да откриете на: https://www.vivacom.bg/xmas

Повече информация за EON може да откриете на: https://www.vivacom.bg/eon

Етикети: