Vivacom пуска новия HTC U11 life на празнични цени
Смартфони

Vivacom пуска новия HTC U11 life на празнични цени

За тези, които обичат животът да е лесен и всичко да се случва бързо, VIVACOM и HTC имат специално коледно предложение – HTC U11 Life.

U11 Life разполага с иновативната и уникална за бранда HTC технология – Edge Sense. Рамката на модела е чувствителна на натиск и предлага персонализирано задаване на бърз достъп до редица функции само с лек натиск на рамката.  Камерата също може да работи с технологията Edge Sense, което значително улеснява селфи снимките, направени с една ръка. При това може да снимате навсякъде, защото моделът е с IP67 сертификат – удобно устойчив на външни влияния.

Vivacom пуска новия HTC U11 life на празнични цени

HTC U11 Life е първият модел на бранда, който използва платформата Android One и се предлага директно с Android 8.0. Android One предлага на потребителя чисто Android изживяване, което е напълно лишено от всички затормозяващи устройството и излишни приложения. GOOGLE и HTC гарантират на всеки потребител и ежемесечни ъпдейти на сигурността в продължение на две години, което прави U11 Life сигурен и надежден. Това със сигурност означава, че операционната система Android ще бъде винаги актуална.

Vivacom пуска новия HTC U11 life на празнични цени

За доброто представяне на модела се грижи осемядрен Qualcomm Snapdgragon 630 процесор на 2.2 GHz, а вградената му памет е 32/3GB  ROM /RAM. HTC U11 Life също така е оборудван с 5.2” FHD Super LCD дисплей, а любителите на хубавите снимки могат да запечатат всеки ценен момент с изключителните 16MP предна и задна камери, които разполагат с функцията Boost HDR, осигуряваща добри снимки при слаба или силна осветеност. Освен това основната камера също така притежава автофокус и сензор за лицево разпознаване (AF+PDAF).

С VIVACOM  HTC U11 Life се превръща в идеалния коледен подарък само за 21,90 на месец в комбинация с план Smart U.