Vivacom пуска три нови модела на Xiaomi - Mi A2 Lite, Redmi 6 и Redmi 6A
Смартфони

Vivacom пуска в продажба три нови модела на Xiaomi – Mi A2 Lite, Redmi 6 и Redmi 6A

Vivacom пуска на пазара три нови модела на Xiaomi. Това са Mi A2 Lite, Redmi 6 и Redmi 6A. И трите модела се предлагат на цени, който щадят семейния бюджет.

Vivacom пуска три нови модела на Xiaomi - Mi A2 Lite, Redmi 6 и Redmi 6A

Xiaomi Mi A2 Lite е с чистата версия на Android с гарантирани ъпдейти. Моделът разполага с двойна основна, със сензори 12MP и 5MP, а за селфита има 5МР камера. Оптиката е с подобрени характеристики, така че прави още по-ясни и детайлни снимки. Предната камера има функции за изчистване на образа, премахване на сенки под очите, изглаждане на несъвършенства по лицето, така че изображението забележимо се подобрява. Една от най-важните отличителни черти на смартфона е неговата батерия, с капацитет 4000 mAh, която със сигурност ще му спечели много почитатели. Особено привлекателна е опцията само с едно зареждане да слушате музика до 34 часа или да разговаряте в продължение на 19 часа и половина. Разполага със слот за 2 SIM карти и слот за допълнитена памет до 256GB. Телефонът ще се предлага в черно и златно на цена от 309.98 лв. в брой или 13.98 лв. на изплащане в комбинация с план Smart L+.

Vivacom пуска три нови модела на Xiaomi - Mi A2 Lite, Redmi 6 и Redmi 6A

Другият модел, който Vivacom пуска е Xiaomi Redmi 6 с двойна, хоризонтално разположена камера. Потребителският интерфейс има доста нови допълнения, включително подобрен панел за известия, режим с разделен екран. Операционната система обещава два пъти по-бързо време за зареждане на приложенията и по-добро управление на фоновата памет. Разполага със сензор за пръстов отпечатък. Потребителите на телекома могат да се сдобият с Xiaomi Redmi 6 само за 169.98 в брой или 9.98 на месец с план Smart L+.

Vivacom пуска три нови модела на Xiaomi - Mi A2 Lite, Redmi 6 и Redmi 6A

Третият модел на Xiaomi, който ще бъде наличен във Vivacom, е Xiaomi Redmi 6A. Смартфонът се предлага в три цветови разновидности – златно, черно и синьо. Независимо в какъв цвят го изберете, дизайнът неизменно е изчистен и изискан, телефонът е тънък и удобен за хващане. Redmi 6A е с възможност за две СИМ карти и допълнителна памет. Висококачественият сензор за светлина допринася снимките да са изключително ясни и живи. Предната селфи камера улавя всички детайли и светлосенки, така че фото спомените Ви да не се отличават от реалното изживяване. Смартфонът идва на изключително атрактивна цена от 99.98 лв. за еднократно плащане или 5.98 лв. на месец, с включен план Smart L+.