EnteR Технологии

Vivacom пуска в магазините си PlayStation 5, която може да вземете с абонамент

Vivacom пуска в магазините си PlayStation 5, която може да вземете с абонамент

От днес най-новата игрова конзола на Sony – PlayStation 5 се предлага в магазините на Vivacom. Най-реалистичното до сега гейминг преживяване ще може да бъде закупено в два варианта. PlayStation 5 модел с Ultra HD Blu-ray драйв на цена 41,98 лв. на месец с FiberNet 100 & TV 2L+ и дигитална версия без дисково устройство, която се нарича PlayStation 5 Digital Edition. Тя се предлага на клиентите на Vivacom на цена от 34,98 лв. на месец с FiberNet 100 & TV 2L+.

И двете версии на PS5 използват персонализиран централен и графичен процесор и ултра бързата 825 GB SSD памет, които правят гейминг изживяването още по-пълноценно.

PlayStation 5 е последно поколение игрална конзола, създадена от Sony Interactive Entertainment. Устройството предлага 120Hz честота на опресняване на кадрите за 4K дисплеи и 8K картина за екрани с 4320p резолюция.

PlayStation 5 може да бъде позициониран както вертикално, така и хоризонтално. Безжичният контролер DualSense използва адаптивни бутони с хаптична обратна връзка и адаптивни спусъци, а благодарение на новата аудио технология Tempest 3D AudioTech и вградения микрофон, потребителите могат да комуникират с другите играчи без допълнителни слушалки.

В магазините на Vivacom могат да бъдат открити и устройствата от серията  PS5 – безжичен контролер PS5 DualSense, безжични слушалки SONY PS5 PULSE 3D и мултимедийно дистанционно управление, а скоро на разположение на потребителите ще бъдат и други нови PS5 продукти,  сред които са и игрите за PS5 – Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure и Demon’s Souls.

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!