Технологии

Viber създаде специален чатбот World Football Fan Challenge 2022

Viber създаде специален чатбот World Football Fan Challenge 2022

Viber отбелязва най-значимото футболно събитие със забавна и интерактивна състезателна игра за спортни прогнози, давайки шанс на всички свои потребители да спечелят награди.

Целият свят говори само за едно – футбол! И Viber е тук да снабди феновете на спорта с всичко необходимо за тяхното незабравимо изживяване и междувременно, да раздаде големи  награди.

Viber създаде специален чатбот World Football Fan Challenge 2022, предлагащ забавна и интерактивна игра за прогнозиране на мачове, която дава шанс на всеки потребител да се включи в приятелска надпревара на живо или през групов чат. Потребителите могат да получават напомняния за мачове, да прогнозират резултати, да събират точки и да печелят награди. От компанията са приготвили и филтри с добавена реалност, стикери и много други изненади.

Футболът е най-популярният международен спорт с милиарди фенове в повече от 200 държави. В чест на способността му да сплотява хора от всички краища на света, Viber дава шанс на потребителите си да проследяват играта и да се вживяват с цяло сърце с помощта на няколко нови функционалности, които ще стартират ударно през ноември. Ето ги и тях:

  • Филтри с добавена реалност (AR): два AR филтъра за моментите, в които отборите бележат точка, тематични рамки с футболни топки и още.
  • Игрови филтри: Ще дадат шанс на потребителите да тестват спортните си заложби и да се опитат да отбележат гол.
  • Стикери: Новият пакет от стикери ще съдържа снимки, свързани с футбол и футболни послания на български и на 18 други езика.
  • Канали: Девет спортни канала ще се погрижат феновете да са в крак с най-новите истории и горещи новини около любимия си отбор.

Viber създаде специален чатбот World Football Fan Challenge 2022

,,Обединявайки всички футболни фенове по целия свят искаме да им дадем възможност да изразят спортната емоция, докато са в непрекъсната връзка един с друг във Viber. Вълнуваме се, че можем  да им  предложим страхотни награди и интерактивно съдържание”, коментира Атанас Райков, старши директор развитие топ държави.

 ,,Нашите потребители могат да празнуват победите на своите любими футболни отбори с приятели, семейство и колеги. Споделянето на прогнози, проверката на резултати от последната игра в реално време и проверяването на световната класация ще бъде толкова лесно колкото да си отвориш приложението на Viber през телефона”.