Технологии

TP-Link с няколко технологични решения за по-ефективна работа от дома #StayHome

TP-Link с няколко технологични решения за по-ефективна работа от дома #StayHome

Ново поколение Wi-Fi 6 рутери, гигабитови рутери, системите Deco Mesh Wi-Fi, MiFi и 4G рутери, усилватели на сигнала и камери за наблюдение са част от технологичните решения на TP-Link за по-ефективна работа от дома.

Новото поколение Wi-Fi 6 рутери

Новото поколение Wi-Fi 6 рутери е идеалното решение за потребителите, които се нуждаят от висока ефективност, подобрена свързаност, невероятна скорост и висока оперативна мощност.

Началото на новото поколение Wi-Fi 6 бе белязано от рутера Archer AX6000, посветен на потребителите, използващи повече от 30 мрежови устройства, включително IoT устройства. Благодарение на революционната комбинация от OFDMA и MU-MIMO технологии, рутерът AX6000 може ефективно да се справя с множество връзки, осигурявайки до 4 пъти по-висока производителност от предишното поколение и подобрен капацитет. Заедно с адаптера на Archer TX3000E, той формира първокласен пакет за завладяващо онлайн изживяване и разширено покритие.

TP-Link с няколко технологични решения за по-ефективна работа от дома #StayHome

Archer AX10 е най-новото попълнение в гамата от AX устройства и има за цел да осигури на всички потребители достъп до технологията Wi-Fi 6 на отлична цена, сравнима с тази на предишното поколение Wi-Fi 5. Това прави този продукт най-достъпният рутер в гамата. От своя страна Archer AX50 е посветен на широката публика и е оборудван с Intel® Home Wi-Fi процесор, предоставящ ненадминато 6Gig + Wi-Fi преживяване на по-голям брой потребители като част от новото поколение домашна свързаност. Повишената скорост, едновременното предаване на множество устройства, разширеното покритие и повишената сигурност са само част от характеристиките, които правят Archer AX50 идеален партньор при всякакви условия.

Гигабитови рутери

Друго ефективно решение за гарантиране на сигурността на връзките е използването на двулентовите рутери, които достигат гигабитови скорости, за по- голямо удобство на всички служители, работещи от дома. Един пример е гигабитовият, двулентов безжичен рутер Archer А7, който използва технология 802.11ac, която осигурява впечатляващи Wi-Fi скорости. С един Gigabit WAN порт и четири Gigabit LAN порта скоростите са до 10 пъти по-бързи отколкото при стандартните Ethernet връзки. С помощта на Guest Network Access, Archer A7 предлага защитен Wi-Fi достъп за гостите, които използват вашата домашна или офис мрежа.

USB портът позволява лесно споделяне на документи и медийни файлове с мрежови устройства или дистанционно чрез включения FTP сървър.

В категорията VPN рутери, моделът TL-ER6120 дава на бизнеса възможността да бъдат конфигурирани множество VPN протоколи, като помага на потребителите да бъдат по-гъвкави. Оборудването е подходящо за малки и средни предприятия, където голям брой потребители се нуждаят от стабилна и сигурна връзка.

Системите Deco Mesh Wi-Fi

Mesh системите от гамата Deco са оптималната комбинация между производителност и хармоничен дизайн, които перфектно се вписват във всеки дом. Те могат да бъдат разположени навсякъде и да елиминират проблема с грозните кабели, като същевременно осигуряват стабилно и сигурно онлайн изживяване, дори в натоварените дни, когато трябва да бъдат решени множество задачи.

TP-Link с няколко технологични решения за по-ефективна работа от дома #StayHome

Wi-Fi системите Deco Mesh използват система от модули, за да осигурят пълно покритие на дома и благодарение на усъвършенстваната технология на Deco Mesh работят заедно, за да образуват обединена мрежа със същото име. Устройството автоматично превключва между модулите, докато потребителят се придвижва от стая в стая, осигурявайки бързи връзки.

Специалните функции Seamless Roaming и Self-Healing гарантират безпроблемна видеоконферентна връзка, а вградената антивирусна програма защитава потребителските данни от кибер заплахи. Deco M5 включва всички тези функции и е идеален за голям дом, където Интернет връзката достига до гаража или таванските помещения. Друго решение е Deco M9 Plus, което се предлага в комплект с TP-Link HomeCareTM и включва набор от персонализирани и защитни функции, включително усъвършенстван родителски контрол, вграден антивирус, качество на обслужване (QoS), а също така и функция Smart Hub за свързване на умните устройства в дома с Zigbee, BlueTooth и Wi-Fi технологии. Освен това, инсталирането и конфигурирането са изключително лесни, благодарение на приложението Deco

MiFi и 4G рутери

За потребителите, които наскоро са се преместили в нов дом или за тези, които просто нямат фиксирана интернет връзка, но трябва да работят от дома, TP-Link предлага решение с 4G и MiFi рутери, устройства които работят с карта. Малкият размер и дългият живот на батерията ги правят подходящи джаджи за ситуации, когато трябва да свържете множество устройства, с висока скорост и с оптимална производителност.

TP-Link с няколко технологични решения за по-ефективна работа от дома #StayHome

Портативният Wi-Fi 4G LTE рутер M7200 предлага възможност за едновременно свързване на 10 устройства и последно поколение 4G FDD / TDD-LTE и лесно администриране чрез приложението tpMiF. M7350 се предлага с вграден дисплей, който събира всички детайли, от които потребителят се нуждае, за да управлява връзката си, и е оборудван с Micro SD слот, който поддържа карти до 32GB. Моделът TL-MR6400 позволява 4G LTE споделяне на мрежа с множество Wi-Fi устройства и осигурява скорост на изтегляне до 150 Mbps, работеща без специална конфигурация ( необходима е единствено SIM карта).

Archer MR600 е първият рутер TP-Link 4G+ , който поддържа 4G+ Cat6, за да увеличи скоростта на трансфер на 4G данните до 300 Mbps. Оборудван е с Full Gigabit портове, предлага надеждни кабелни връзки за устройства, които изискват по-интензивна честотна лента, като игрова конзола и set top box и предлага по-добър сигнал за разширени връзки.

Усилватели на сигнала

В дома, сигналът може да не достигне до всички ъгли на стаите. За да избегнат тези проблеми, потребителите могат да изберат усилвател на сигнала, който веднъж поставен между безжичния рутер и използваните Wi-Fi устройства, премахва всички области, където връзката не достига по подразбиране.

TP-Link с няколко технологични решения за по-ефективна работа от дома #StayHome

Усилвателите на сигнала на TP-Link, като RE300, RE450 или RE210 са лесни за позициониране, благодарение на LED индикатора, който помага при избора на най-подходящото място, докато приложението Tether прави устройствата много лесни за инсталиране и конфигуриране..

Гамата от усилватели на сигнала е изключително разнообразна и включва, както джаджи на изключително достъпни цени, така и усъвършенствани двулентови усилватели на сигнала с Beamforming или MU-MIMO технологии. Един от най-популярните модели е RE210, двулентов усилвател на сигнала с Ethernet порт, който превръща усилвателя на сигнала в безжичен мост, и позволява да свържете чрез него към вашата Wi-Fi мрежа кабелно устройство като Blu-ray плейър, игрална конзола, дигитален рекордер или интелигентен ТВ. Режимът High Speed (висока скорост) максимизира общата производителност, като комбинира пропускателната способност на двете 5 GHz и 2,4 GHz ленти, за да създаде светкавично бърза връзка, като предава данни по едната лента и приема данни по другата. Тази настройка е идеална за задачи с интензивен обмен на данни като стрийминг на HD видео и онлайн игри.

Smart гамата Tapo

Безопасността на членовете от семейството винаги е била на първо място. В моментите, когато нямаме възможност да сме до нашите близки, липсата на дългосрочен личен контакт с тях може да предизвика притеснение и безпокойство, тогава ние често си задаваме въпроси, като: „Чувстват ли се добре?““ Нуждаят ли се от нещо?“, „Почиват ли достатъчно?“. Серията Tapo предлага решение дори в тези ситуации, благодарение на мощните камери за наблюдение, създадени да снимат изображения дори през нощта, за откриване на подозрителни движения.

TP-Link с няколко технологични решения за по-ефективна работа от дома #StayHome

Wi-Fi Home Security камерата Tapo C100 записва всяко изображение с качество 1080p и носи на потребителите усъвършенстваната функция Night Vision, осигуряваща видимост до 9 метра през нощта. Звуковата и светлинна аларма задейства светлинни и звукови ефекти, за да изплаши нежеланите посетители и благодарение на функцията за двупосочно аудио потребителите могат да комуникират помежду си, като използват предоставения микрофон и високоговорител.

Tapo C200, Wi-Fi камера за нощно виждане, заснема изображения в разширен периметър, поддържайки 360 ° хоризонтално и 114 ° вертикално завъртане. Благодарение на сигурното съхранение на данни и гласовия контрол чрез Google Assistant и Amazon Alexa тя е добър избор за премахване на притесненията, причинен от липсата на контакт с членове на семейството.

За повече информация относно TP-Link, посетете https://www.tp-link.com/bg/ или ни последвайте във:

Facebook: https://www.facebook.com/TPLinkBulgaria/   

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOGvePVDd-SwtjEf1ZxZQ8w

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tp-link-bulgaria  

 

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!