TP-Link с няколко нови умни устройства за спокойна и сигурна ваканция
Технологии

TP-Link с няколко нови умни устройства за спокойна и сигурна ваканция (видео)

TP-Link има няколко предложения за устройства, които ще помогнат да се погрижите за домашната сигурност, както и ще направят преживяването по време на почивката още по-удобно. Това са умни контакти с управление от разстояние, смарткрушки, безжични Мesh системи, 4G рутери и портативни батерии.

Първото предложение на TP-Link и най-добрият избор за оптимално управление на устройствата, свързани към електрическата мрежа са интелигентните контакти HS100 и HS110. Когато домът остава празен за по-дълго време можете да активирате режим “далеч от вкъщи”, чрез който Вашите устройства ще се включват и изключват по различно време. Това ще създаде впечатление, че в жилището има хора и може да предпази дома Ви от недоброжелатели. В допълнение, с контактът HS110 можете да анализирате потреблението на електроенергия на дадено устройство в реално време. Устройствата са лесни за управление чрез гласов контрол с Amazon Echo или чрез приложението за мобилни устройства – KASA.

TP-Link с няколко нови умни устройства за спокойна и сигурна ваканция

Подобно на интелигентните контакти, интелигентните крушки KL110 и KL120 също могат да се включват и изключват от разстояние. Можете да програмирате крушката да светва и/или гасне в определени часове или да я управлявате дистанционно чрез приложението KASA. KL110 се свързва лесно с домашната Wi-Fi мрежа, без да изисква допълнително оборудване.

TP-Link с няколко нови умни устройства за спокойна и сигурна ваканция

За тези, които предпочитат да се забавляват у дома, многоцветната крушка KL130 е перфектен избор за запомнящи се партита. Можете да изберете светлина за всеки повод – от вечерно парти с приятел, до приятна семейна среща или филмова вечер. Функцията „Автоматично бяло“ позволява крушката сама да регулира яркостта си така, че да пасва на естествената светлина по всяко време на деня създавайки по-приятна атмосфера в помещението.

UNBOXING | KL130 – Интелигентна многоцветна крушка Kasa Smart:

За тези, които не могат да се лишат от Интернет дори по време на почивка, безжичните Мesh системи Deco M4 и Deco M5 са добър избор и пасват на всеки тип помещение. Благодарение на Mesh технологията, двете системи осигуряват пълно покритие във всеки ъгъл на къщата/дома/хотела, а 2-те честотни ленти (5 GHz и 2.4 GHz) са подходящи за всеки тип работни задачи. Deco M4 се предлага с множество функции в зависимост от индивидуалните нужди на всеки потребител и може да се използва като рутер, разширител на обхвата или точка за достъп. Конфигурирането, инсталирането и управлението им се извършват лесно, с помощта на мобилното приложение Deco.

UNBOXING & Quick set-up | Deco M4:

UNBOXING | Deco M5:

Добро решение, както за почивка, така и за командировки е мобилният 4G LTE рутер TL-MR6400. Той предлага LTE 4G мрежа, без необходимост от предварително конфигуриране. TL-MR6400 може да поддържа до 32 свързани устройства. Мрежовите настройки се управляват интуитивно с помощта на мобилното приложение Tether.

TP-Link с няколко нови умни устройства за спокойна и сигурна ваканция

За да избегнете дългото и „отегчително“ пътуване до избраната от вас дестинация за почивка, можете да запълните времето, като гледате хубав филм или епизоди от любим сериал. В много случаи това не е възможно, поради липсата на интернет или ограничените мобилни данни на Вашите устройства. Със скорости на сваляне до 150 MBps, мобилният рутер TP-Link M7350 ще Ви помогне да забравите за тези проблеми. Той поддържа най-новото поколение 4G LTE и позволява стрийминг на онлайн филми без прекъсване. Мобилният рутер разполага с батерия от 2000 mAh, която осигурява до 8 часа автономна работа и интуитивно управление чрез приложението tpMiFi.

Преносимият хъб UH400 е решение за тези, които искат да останат свързани по време на почивка и да използват мобилни устройства като лаптоп или ноутбук. Този хъб може да свърже до 4 устройства едновременно, като осигурява скорости на трансфер до 5 GBps с USB 3.0 портове (10 пъти по-бързо от USB 2.0 порта).

Знаем, че устройствата също се нуждаят и от зареждане, а ние не винаги разполагаме с удобен контакт. Добро решение в подобни случаи е портативната батерия TL-PB10000. С висок капацитет от 10 000 mAh тя може напълно да зареди повечето устройства. TL-PB10000 разполага с 2 високоскоростни интелигентни порта за зареждане, които откриват свързаното устройство и осигуряват до 2.1A адаптивна мощност. Батерията поддържа скорост на презареждане от 5V / 2.1A, достигайки максималния си капацитет на зареждане за около 4.8 часа.

TP-Link с няколко нови умни устройства за спокойна и сигурна ваканция

Геймърите, които използват свободното си време предимно за игри, могат да се доверят на  рутера Archer C5400X. Трилентовият гейминг рутер разполага с 1,8 GHz 64-битов четириядрен процесор, три копроцесори и 1 GB RAM, премахва изцяло забавянията и значително подобрява гейминг изживяването. Трите честотни ленти (2 по 5 GHz и една от 2.4 GHz) осигуряват необходимата скорост за професионална игрална сесия. Широкото покритие е гарантирано от Archer C5400X и не е необходимо геймърите да се ограничават само до едно игрално пространство.

UNBOXING | Archer C54OOX – Първият гейминг рутер на TP-Link:

За повече информация относно продуктите, вижте връзките по- долу:

HS100 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/smart-plug/hs100/

HS110 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/smart-plug/hs110/

KL110 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/smart-bulb/kl110/

KL120 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/smart-bulb/kl120/

KL130 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/smart-bulb/kl130/

Deco M4 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/deco/deco-m4/

Deco M5 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/deco/deco-m5/

TL-MR6400 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/3g-4g-router/tl-mr6400/

M7350 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/mifi/m7350/

UH400 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/computer-accessory/uh400/

TL-PB10000 – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/mobile-accessory/tl-pb10000/

Archer C5400X – https://www.tp-link.com/bg/home-networking/wifi-router/archer-c5400x/

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!