Смартфони Технологии

TechTips Видео: Huawei P30 – подробно ревю след 6 месеца употреба

Как се представя един от най-добрите смартфони Huawei P30 след 6 месеца употреба? Днес във видео рубриката „TechTips Видео“ на MediaBricks.bg заедно с Алекс от Tech Tips Media ще видим едно детайлно ревю на смартфона след продължителна употреба – какви са предимствата и има ли проблеми? Смартфонът разполага с мощен процесор – Kirin 980, 6GB RAM памет и всички Google Services.

TechTips Видео: Huawei P30 - подробно ревю след 6 месеца употреба

Huawei P30 се отличава с неговата страхотна, тройна камера, която е съставена съответно от 40MP главен сензор с бленда f/1.8, 16MP ултраширокоъгълен с бленда f/2.2 и 8MP телефото сензор с бленда f/2.4 и оптична стабилизация. Останалите два сензора разчитат на HUAWEI AI стабилизацията (AIS).

TechTips Видео: Huawei P30 - подробно ревю след 6 месеца употреба

Разбира се, с P30 имате възможността да правите страхотни нощни снимки, при които сензорът прави по-дълга експозиция и така снимката става добре осветена. Това е налично при всички смартфони на марката, но при P30, представянето е на по-високо ниво.

TechTips Видео: Huawei P30 - подробно ревю след 6 месеца употреба

Характерна черта на смартфона е неговият дизайн, а наборът от цветове ви дава още по-голям избор. Най-красивият и атрактивен си остава Aurora, с преливането в различни нюанси на синьото. Разбира се, тъй като е телефон във високия клас, гърбът и лицето са изработени от стъкло, за по-приятно потребителско усещане.

Харуерът, с който разполага също е добър. Тук имаме осем-ядрен процесор Kirin 980, направен по 7nm технология, 6GB RAM памет, а нашата бройка разполага с 128GB вътрешно пространство за съхранение.

TechTips Видео: Huawei P30 - подробно ревю след 6 месеца употреба

Екранът е по-малък, в сравнение с този на P30 Pro, но все така качествен. Размерът му е 6.1 инча, резолюцията е FHD+ (2340 x 1080), а типът на матрицата е OLED, която ви дава по-наситени цветове, по-истинско черно и наистина качествено изображение.

Всички останали характеристики и пълните ни впечатления от продължителната употреба на P30 можете да намерите във видео ревюто.