Технологии

TechTips Видео: Струват ли си бюджетните умни часовници на Canyon? (ревю)

Има ли вариант умните часовници да са на достъпна цена? Според Canyon е напълно възможно и за това предлагат два модела, които подхождат приятелски към семейния бюджет. Днес във видео рубриката „TechTips Видео“ на MediaBricks.bg заедно с Алекс от Tech Tips Media ще видим ревю на умните часовници на Canyon.

Интересното при двата модела на Canyon Watch е, че са направени от метал, водоустойчиви са, а в кутията са включени по две верижки, една метална и една спортна.

TechTips Видео: Струват ли си бюджетните умни часовници на Canyon? (ревю)

Наборът от функции също е добър, като има налични – монитор на калории, кислород в кръвта, педометър, монитор на съня, напомняне при заседяване, аларма, откриване на часовника, напомняне за обаждане, нотификации, отдалечено управление на камера и музика, „умно“ събуждане, прогноза за времето.

TechTips Видео: Струват ли си бюджетните умни часовници на Canyon? (ревю)

Лично според нас, това е добро допълнение към смарт оборудването ви, ако търсите тракер/часовник в среден ценови клас и не държите на операционна система, на която да инсталирате приложения.

Очаквайте всяка седмица супер интересни технологични видеоревюта от YouTube канала на Алекс. В TechTips Видео ще видите тестове на смартфони, мишки, лаптопи, слушалки, часовници, клавиатури, геймърски конфигурации и още и още.

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!