Технологии

TechTips Видео: Ревю на една от най-добрите геймърски мишки за годината – Glorious Model O

Днес MediaBricks.bg стартира страхотна нова видео рубрика заедно с Алекс от Tech Tips Media. Очаквайте всяка седмица супер интересни технологични видеоревюта от YouTube канала на Алекс. В TechTips Видео ще видите тестове на смартфони, мишки, лаптопи, слушалки, часовници, клавиатури, геймърски конфигурации и още и още.

Днес ще разгледаме една от най-добрите геймърски мишки за тази година – Glorious Model O.

TechTips Видео: Ревю на една от най-добрите геймърски мишки за годината - Glorious Model O

В света на геймърите една от най-важните части е тяхното продължение на ръката, а именно мишката, с която играят. Тази година от Glorious ни зарадваха с ново попадение – Glorious Model O. На първо място, Model O, се различава от събратята си по това, че тежи едва 67 грама за модела с матово покритие и 68 грама за лъскавото. Това е голямо преимущество за тези от вас, които играят предимно FPS игри, защото там лекотата на мишката и бързината на движението са пряко свързани. След дългите тестове, които сме направили с Model O, можем спокойно да заявим, че заглавия като CS:GO, Overwatch, Quake Champions се играят повече от перфектно с нея.

TechTips Видео: Ревю на една от най-добрите геймърски мишки за годината - Glorious Model O

Втората отличителна черта е сензорът. Мишката разполага с добре известния в геймърските среди, Pixart 3360 сензор, който ви гарантира изключителна прецизност на засичане на движението.

TechTips Видео: Ревю на една от най-добрите геймърски мишки за годината - Glorious Model O

Максималният DPI е 12000, а от софтуера можете да настроите още по-прецизно предпочитанията си за засичане на движението. Освен това, мишката има вградени четири функции, които можете да смените с бутоните – 400, 800, 1600, 3200 DPI.

Друга отличителна характеристика на Glorious Model O са нейните “G-Skates” крачета, които ви гарантират  бързо и гладко преплъзване по подложката.

И тъй като е 2019 г., а геймърите харесват RGB подсветките, е тук имате такава, която отново можете да настроите от софтуера, който е елементарен за употреба.

 

 

 

 

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!