Смартфони Технологии

TechTips Видео: Заслужава ли си iPhone 11? (ревю)

Какви са възможностите на чистия iPhone 11? Какви са подобренията в последното поколение смартфони на Apple? Днес във видео рубриката „TechTips Видео“ на MediaBricks.bg заедно с Алекс от Tech Tips Media ще видим ревю на на iPhone 11.

С обявяването на новото поколение Apple iPhone виждаме и доста подобрения по устройствата. Първото и най-съществено е добавянето на „нощен режим“ на снимане на основната камера, което ви позволява да постигнете по-добре изглеждащи кадри при намалена осветеност.

Двойната основна камера разчита на 12MP сензори – ултраширокоъгълен с бленда f/2.4 и 120° зрително поле, а основният, широколъгълен сензор е по-светлочувствителен с бленда f/1.8. Възможностите за видеозаснемане също не са „скромни“. От iPhone 11 можете да очаквате страхотно стабилизирано, 4K видео с максимални 60 кадъра в секунда. Друго голямо подобрение е стабилизацията на основната камера и смеем да твърдим, че към този момент, това е най-добре стабилизираното видео при смартфон.

Също така, новият чип A13 гарантира по-плавното и безпроблемно представяне на iPhone 11 в гейминг, тъй като е оптимизиран за подобни задачи. Разбира се, има и минорни промени по дизайна, спрямо предходните генерации, а именно зоната на камерата, която вече е с матово стъкло при iPhone 11 и лъскаво при Pro и Pro Max версиите на устройството.

iPhone 11 изненадва с продължителният живот на батерията, която при средна употреба издържа около ден и половина, което до този момент не бе типично за устройствата на Apple от този тип. Един от основните фактори за това е енергоефективният процесор A13, както и 6.1” екран с резолюция от 1792х828 пиксела и плътност от 326 пиксела на инч. Въпреки това, контрастът е добър – 1400:1, а максималната яркост е 625 нита, което означава, че дори в слънчев ден ще виждате екрана перфектно.

Повече информация ще намерите в пълното видеоревю: