Samsung Galaxy A80 с първата въртяща се тройна камера вече се продава в България (видео)
Смартфони

Samsung Galaxy A80 с първата въртяща се тройна камера вече се продава в България (видео)

Samsung обяви днес, че новият Galaxy A80 е вече достъпен на пазара в България. Смартфонът може да се похвали със значими иновации като първата въртяща (ротираща) се тройна камера и завладяващия нов 6.7-инчов FHD+ Super AMOLED Infinity дисплей на Samsung.

Samsung Galaxy A80 с първата въртяща се тройна камера вече се продава в България (видео)

Samsung Galaxy A80 е първият смартфон в семейството Galaxy, който притежава революционната ротираща се тройна камера на Samsung. Тя разполага с висококачествени обективи – едновременно предни и задни, за да не правиш никога компромис с яркостта на своите видеоклипове и изображения. Ротиращата се тройна камера също ти позволява непрекъснато да заснемаш кадри, без значение дали снимаш с предната или със задната камера, за да могат спомените ти да бъдат запечатани в едно видео.

С 48MP основна камера Galaxy A80 ти позволява да заснемаш ясни и ярки изображения, както през деня, така и през нощта. С наличния ултраширокоъгълен обектив със 123-градусов зрителен ъгъл лесно се снима всичко, което виждаш в момента.

Оборудван с 3D камера за дълбочина, Galaxy A80 ти позволява да запечаташ любимите си моменти на живо с функции като режима Live Focus Video, който създава клипове, наподобяващи филми. В допълнение, режимът Super Steady Video редуцира несъвършенствата или вибрациите за динамични видеоклипове на професионално ниво.

Galaxy A80 разполага с първия Нов Infinity дисплей на Samsung – обширен, „от край до край“, 6.7-инчов FHD+ Super AMOLED екран . Със съотношение на екрана 20:9, Новият Инфинити дисплей ти позволява напълно да се потопиш в любимото си мултимедийно съдържание. Пренеси своето аудио-визуално изживяване в по-добро измерение с Dolby Atmos, като използваш слушалки или Bluetooth високоговорители.

Смартфонът работи с изкуствен интелект, който оптимизира производителността и увеличава максимално капацитета на централния процесор, RAM паметта и батерията на устройството, адаптирайки ефективността на Galaxy A80 към всекидневните ти нужди.

Galaxy A80 се предлага в три цвята: Ангелско златно, Облачно бяло и Мистично черно.

Galaxy A80 е наличен на пазара в България от 8 юли 2019.

За повече информация относно Galaxy A80, посети https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-a-series/