Galaxy A6+
Смартфони

Samsung обнови средния си клас смартфони с Galaxy A6 и Galaxy A6+

Samsung представи новите си смартфони от среден клас Galaxy A6 и A6+. Двойната камера на Galaxy A6+  подобрява качеството на снимките чрез режима за фокусиране на живо Live Focus. С негова помощ заснемащият може да контролира дълбочината на полето и боке ефекта преди или дори след заснемането. Потребителите могат да обогатят снимките си с уникални мотиви за размазване на фона в различни форми, включително сърца, звезди и др.

Galaxy A6 и A6+ съчетават в себе си защита  чрез лицево разпознаване и сканиране на пръстов отпечатък за бързо и лесно отключване на устройството. Смартфоните са оборудвани с Инфинити дисплея на Samsung. Той отива отвъд границите с впечатляващото съотношение на екрана към телефона от 18.5:9

И при двата модела изпълнението на няколко задачи едновременно е бързо и лесно благодарение на приложението App Pair, което е изключително подходящо за големите ергономични екрани на Galaxy A6 и A6+, и позволява на потребителите да визуализират паралелно две приложения. По този начин се пести време, а удоволствието от смартфон изживяването се умножава многократно. С функцията Always on Display потребителите могат да преглеждат нужната им информация с един поглед  без да отключват смартфона, пестейки време и живота на своята батерия.

Galaxy A6 и A6+ също поддържат Bixby Vision, Home & Reminder. Samsung асистентът Bixby може да съдейства на потребителите в изпълнението на различни ежедневни задачи, правейки двата модела по-умни и полезни. Поддържайки Near Field Communication (NFC), смартфоните Galaxy A6 и A6+ могат да бъдат използвани виртуално навсякъде, като е нужно едно докосване на телефона до POS терминал вместо кредитна или дебитна.

Samsung Galaxy A6 и A6+ ще бъдат достъпни на пазара в България в още през месец  май.

Етикети: