Samsung PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition 4
Смартфони

Samsung направи уникални телефони за състезателите на олимпийските игри в Пьонгчанг

По-малко от месец преди зимните олимпийски игри в Пьонгчанг, Южна Корея, Samsung представи лимитирана серия смартфони PyeongChang 2018. Това е специална серия на Galaxy Note8.

В сътрудничество с Международния олимпийски комитет (МОК) и Организационния комитет към олимпийските зимни игри в Пьонгчанг, Samsung ще предостави над 4000 устройства за всички олимпийци и членовете на Олимпийското семейство, включително служителите на МОК и местния организационен комитет, и така ще им осигури надеждността на мобилната технология на Samsung за по-добра свързаност и преживяване.

Смартфоните от лимитираната серия PyeongChang 2018, ще имат отличителните характеристики на Galaxy Note8, включително – иновативния безпанелен 6.3-инчов Infinity дисплей, който се събира с лекота в една ръка, подобрения S Pen за ефикасна продуктивност, и най-добрата в категорията Samsung Dual камера. Устройствата от ексклузивната и създадена специално за игрите серия ще имат полирано бяло задно стъкло в унисон със зимния характер на олимпиадата, както и златни олимпийски пръстени, вдъхновени от олимпийската факла – символ на олимпийското движение и обединение между между петте континента.

„Като традиционен партньор на олимпиадата, вече 20 години Samsung оказва подкрепа на олимпийското движение и подпомага разпространението на олимпийския дух чрез подобряване на свързаността между хората, осигурявайки им последните технологични иновации и завладяващи преживявания,“ каза Йонгхий Лии, главен маркетинг мениджър и изпълнителен вицепрезидент на Samsung Electronics. „За нас е чест да представим PyeongChang 2018, нашата ексклузивна серия за олимпийските игри, и по този начин помогнем на олимпийците да бъдат свързани и да улавят и споделят едни от най-запомнящите се моменти в живота си.“

Смартфоните от лимитираната серия PyeongChang 2018 ще имат предварително заредени wallpapers, посветени на зимната олимпиада. По този начин олимпийците ще бъдат също и тематично свързани чрез най-развитата технология на Samsung. В допълнение, на устройствата ще има инсталирани и практични и полезни приложения, които ще осигурят ненадминато изживяване на олимпийските игри.

Samsung PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition 4

„Отдадеността на Samsung към олимпийското движение през последните 20 години постепенно е установила полезни връзки чрез иновативни мобилни технологии,“ каза президентът на МОК Томас Бах. „Създаването на лимитирана серия смартфони специално за олимпиадата е израз на споделения стремеж на Samsung и МОК да разпространяват олимпийския дух. Благодарение на отдадени партньори като Samsung, ние сме в състояние да осигуряваме  незабравими преживявания на олимпийските игри отново и отново.“

Samsung стартира участието си в олимпийските игри като местен спонсор на олимпиадата в Сеул през 1988 г. Десет години по-късно по време на зимните олимпийски игри в Нагано през 1998 г., компанията разширява приноса си за Олимпийското движение, като става световен олимпийски партньор в безжичното комуникационно оборудване, предлагащ безжични комуникационни платформи и мобилни устройства. Тези иновативни мобилни технологии осигуряват на олимпийското общество, атлети и фенове по света интерактивни комуникации и информационни услуги, както и Samsung Pay.

Етикети: