Технологии

Новият Honor 200 Lite дебютира в магазините на Vivacom

Новият Honor 200 Lite дебютира в магазините на Vivacom

От днес най-новият модел на Honor – Honor 200 Lite 5G се предлага във Vivacom на страхотна цена и в комплект със стъклен протектор. Смартфонът е достъпен в цялата търговска мрежа на телекома на цена от 15,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

Honor 200 Lite 5G предлага на потребителите съвършеното съчетание от мощни характеристики, елегантен дизайн и висока производителност. Най-новият смартфон на марката е не само отражение на съвременната мобилна технология, но и перфектното устройство за всички ежедневни нужди на модерния и съвременен потребител.

Honor 200 Lite 5G има с 6,7-инчов AMOLED дисплей, с честота на опресняване 120Hz и 2412х1080 пиксела поддръжка на разделителната способност. Смартфонът е със сертификат за защита на очите от синята светлина на дисплея. Освен това, той има различни режими на работа, които са съобразени с нуждите на потребителите. Смартфонът използва тройна система от камери за невероятни снимки, която включва 108MP основен сензор, 5MP ултраширок и 2MP макро сензори. Допълнително, е оборудван и с 50MP селфи камера, която поддържа 2D лицево разпознаване. Основната камера запечатва миговете с изключителна точност на цветовете и детайлите. Усъвършенстваната селфи камера с два режима на снимане – светъл и тъмен, прави заснетите моменти още по-безупречни.

Honor 200 Lite 5G  работи с чиспета MediaTek Dimensity 6080 и идва с 8GB RAM в комбинация с 256GB памет за файлове. Батерията му е с капацитет 4500 mAh и поддържа 35W зареждане. Устройството работи с операционна система Android 14, като включва най-новите софтуерни подобрения на марката Honor – Magic Portal и Magic Capsule. Смартфонът има и 5-звезден сертификат за устойчивост на падане от SGS.