Motorola one открива рано Коледа с цена от 399 лева в Технополис
Смартфони

Motorola one открива рано Коледа с цена от 399 лева в Технополис

До Коледа остават има-няма 7 недели, но от Motorola решиха да не чакат толкова време. За това компанията ще зарадва потребителите с нова по-ниска цена на най-новия си модел motorola one. Смартфонът беше представен за първи път в България преди по-малко от месец. От 2 ноември моделът може да бъде закупен в магазините на Технополис на невероятната цена от 399 лв., която е с 20% по-ниска от премиерната. Промоцията е валидна в следващите 3 седмици.

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон
©MediaBricks.bg

Мotorola one е най-новият модел на производителя и е част от ексклузивната програма android one. Тя се отличава с редовни актуализации на сигурността, както и гарантира, че моделите ще получават първи надграждането на операционните системи. Така motorola one идва с Android Oreo 8.1, като се очаква до няколко седмици да получи Android 9.0 Pie, и да е сред първите с Android Q.

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон

Сред най-отличителните черти на модела са стъкленият модерен дизайн, издръжливата батерия, камерата, създадена за ефектни публикации в социалните мрежи, и чистият Android, допълнен единствено от Moto Experiences. Motorola One притежава 19:9 HD+ max vision дисплей с големина 5,9’’ и ноч. Същевременно телефонът изпъква с елегантните цветове черно и бяло и изключително компактно и удобно тяло.

Забавните и креативни функции на камерата са още нещо, което отличава модела в този ценови клас. Възможност за боке ефект както на основната, така и на селфи камерата; уникалният Spot color ефект и синемаграфите са част от впечатляващите функции на телефона.  Последнитете са изключително популярни в Instagram, защото позволяват да се създаде атрактивен gif, в който част от картината е замръзнала и наподобява “Mannequin Challenge”, побъркал социалните мрежи неотдавна.

Благодарение на оптимизирания хардуер и олекотения софтуер, батерията на motorola one издържа цял ден на пълно натоварване. В случай, че все пак имате нужда от презареждане – само с 20 минути на TurboPower зарядното ще получите енергия за часове.

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон
©MediaBricks.bg

Интегрираната в камерата Google Lens дава редица допълнителни функции. Всички телефони motorola one имат неограниченото пространство за съхранение на снимки с висока резолюция в Google Photos за грижливо съхранение на всички спомени на едно място.

8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm® SnapdragonTM 625 и 4 GB RAM гарантират, че motorola one ще отговаря на всички високи изисквания на своите потребители,

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон
©MediaBricks.bg

“Motorola One съвместява всичко, от което един потребител има нужда – изчистена и бърза работа, добра камера, много здрава батерия и красив дизайн. Поради проявеният интерес към модела, решихме да стартираме промоция, с която превръщаме motorola one в своеобразен лидер в своя ценови клас. ” – каза Владислава Иванов, генерален мениджър на Motorola за Югоизточна Европа.

Промоцията е валидна от 02.11.2018 г. и ще продължи 3 седмици или до изчерпване на количествата на специалната цена от 399 лв.