Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон
©MediaBricks.bg
Смартфони

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон

Вчера Motorola представи в България новия смартфон на компанията motorola one. Това става само месец след световната си премиера на IFA 2018 в Берлин. Motorola One е следващата стъпка на компанията за отлични смартфони на отлични цени. Моделът се предлага в бяло и черно на цена от 499 лева.  Motorola One е с 5,9-инчов екран, 4GB RAM, 8-ядрен процесор, 64 GB памет и е част от програмата Android One, която идва с най-новия софтуер и AI иновации от Google директно от кутията. Също така са гарантирани три години регулярни актуализации за сигурност и още повече възможности на камерата с Google Lens. И защото е Mototrola получавате ексклузивните функции Moto experience.

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон

Какво ви дава motorola one?

Motorola One е стъклен дизайн и завладяващ 5.9” HD+ 19:9 Max Vision дисплей. Той е чудесният избор за записване на 4К видеа, за четене на любимата ви книга на по-голям екран, за водене на бележки и за мултитаскинг с опцията за разделяне на екрана. И всичко това само с една ръка. Но motorola one далеч не впечатлява само с това…

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон
©MediaBricks.bg

Синемаграфии

Синемаграфиите представляват статични кадри, в които има леко, повтарящо се движение – развяваща се на вятъра коса, отразяващо се във витрина преминаващо такси, капка вода, която се плъзга по току-що измит плод, докато всички останали обекти са замръзнали. Анимацията е деликатна, едва забележима, но и изключително ефектна – предимство, което направи тази техника хит в социалните мрежи. Функцията за креативни синемаграфии не е под формата на допълнително приложение, а идва вградена в камерата на motorola one.

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон
©MediaBricks.bg

Цветен акцент

Всеки потребител с афинитет към изкуството и красивото, може да се възползва от т.нар. “spot color” функция на камерата на motorola one. Възможността да оставиш ярко червените листа за акцент в черно бяла снимка прави есенните снимки в Instagram различни и забележими.

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон
©MediaBricks.bg

Портрети и автопортрети

Улавяйте неочакваните моменти с 13+2MP двойна задна камера и 8MP селфи камера. С motorola one винаги ще имате спиращи дъха залези, към които да се връщате, когато лятото отмине, невероятни снимки от снощния купон или пък подходящ кадър за профила ви в Instagram. С motorola one имате пълния контрол над боке ефекта, както в портретен, така и в селфи режим. Разбира се, на разположение са и забавните филтри за снимки и видео.

Енергия и сила

Спокойствието, когато става въпрос за заряда на батерията, винаги е било трудно постижима цел. Сега разполагате с енергия за целия ден само с едно зареждане, а това означава по-малко пропуснати възможности и никакви притеснения относно GPS координатите, когато сте навън. Когато батерията все пак се изчерпи, включете TurboPower зарядното устройство и ще получите енергия за до 6 часа само с 20-минутно зареждане.

8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm® SnapdragonTM 625 осигурява отлична производителност и гарантира, че устройството ви ще реагира незабавно на всяко докосване на екрана.

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон

Интелигентен: Разпознавате текст, търсите рецепти, превеждате думи, намирате дрехи и още с приложението Google Lens, вградено в камерата на телефона. С възможностите на изкуствения интелект, вградени в Google Lens, можете да взаимодействате със света, като просто насочите камерата. Направете снимка на случайно избрано куче и Googlе ще ви каже коя е неговата порода или пък проверете името на красиво цвете.

В допълнение получавате неограничено пространство за съхранение на снимки с висока резолюция в Google Photos. Обаждайте се, търсете информация и гледайте видео клипове в YouTube с гласови команди благодарение на възможностите на Google Assistant.

Motorola one вече е в България с агресивна цена за отличен смартфон

Сигурен: С Android One motorola one ще получи две актуализации до най-новата версия на Android. Освен това ви предлага сигурност с Google Play Protect, както и месечни актуализации за защита, които са гарантирани за следващите три години.

Невероятен: Забравете за предварително инсталираните приложения и вземете есенцията на Android OS заедно с ексклузивните функции Moto experience. Получавате не само достъп до най-новите софтуерни актуализации, но и повече пространство за съхранение и контрол върху вашето смартфон изживяване.

Освен всичко това, телефоните от серията motorola one ще бъдат сред първите, които ще получат актуализация до Android 9 Pie (Android P) малко след премиерата на последната версия на най-популярната операционна система в света.

Някои функции, възможности и продуктови спецификации може да са зависими от мрежовата връзка и да подлежат на допълнителни условия, разпоредби и такси. Всичко подлежи на промяна без предупреждение. MOTOROLA и стилизираното лого M са регистрирани търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android One и другите марки са търговски марки на Google Inc. Всички други търговски марки са собственост на съответните им притежатели. © 2018 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.

motorola one пристига с Android O и ще бъде актуализиран до версия P и Q. Актуализации за сигурността ще пристигат в продължение на три години от датата на световната премиера, която е на 13 септември 2018 г.

Всички твърдения относно капацитета на батерията са приблизителни и се базират на профила на стандартния потребител (който включва както режим на работа, така и режим на готовност) при оптимални условия на мрежата. Действителната издръжливост на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, избраните функции, настройките на устройството, проведените разговори, използваните данни и употребата на други приложения. Зарядът на батерията трябва да е значително изчерпан. Скоростта на зареждане се забавя при продължителна употреба.

Поддържа до 256GB microSD карта. MicroSD картата се продава отделно.

Смартфонът вече се продава в Технополис и Теленор.