MediaBricks.bg стана на 1 година!
Технологии

MediaBricks.bg стана на 1 година!

Скъпи читатели,

Днес MediaBricks.bg става на една година.

За 365 дни екипът на MediaBricks.bg се постара да изгради с медийните тухлички, направени от нашите статии, едно приятно място, където всеки път да научавате нещо ново, нещо интересно, нещо от бъдещето.

Преди една година избрахме 12 април заради заряда, който крие едно от най-големите научни достижения на човечеството – полетът на Гагарин.

Днес с радост може да обобщим, че за 12 месеца посрещнахме и отразихме стотици български медалисти от световни и олимпийски състезания.

Успяхме да посетим десетки научни събития, които винаги следим с огромен интерес.

Публикувахме десетки нови достижения на съвременните технологии.

За една година създадохме много нови партньорства и приятелства, и винаги сме насреща да популяризираме смислени каузи и събития.

Признателни сме на много хора и организации, без които нямаше да е възможно да напълним сайта с толкова смислено съдържание.

Днес искаме да благодарим, на вас уважаеми читатели, че харесвате и споделяте нашите статии, и че всеки месец ставате все повече. Благодарим ви и за това, че от три месеца сайтът MediaBricks.bg толкова порасна, че се наложи да преминем на индивидуален сървър, за да няма проблеми с посещенията.