MediaBricks.bg
Технологии

MediaBricks.bg – място за интересни статии под звездното небе на технологиите и науката

В началото бе Големият взрив… а веднага след него дошла и науката. Милиони години по-късно дошъл и човекът със своето любопитство. Същото любопитство, заради което преди 57 години човек за първи път видя Земята от Космоса. Любопитството води и нас, екипът на MediaBricks.bg, който днес ви приветства в най-новия сайт за технологии, наука и още нещо…

Днес ви посрещаме с голям ентусиазъм и мечти да превърнем това късче от интернет в прекрасно място за хубаво прекарано време. С медийните тухлички, направени от нашите статии, искаме всеки път да научавате нещо ново, нещо интересно, нещо от бъдещето.

Избрахме днешния ден заради заряда, който крие едно от най-големите научни достижения на нашия биологичен вид. Полетът на Гагарин не беше достатъчен, това беше само началото. Днес MediaBricks.bg слага само началото на едно прекрасно приключение.

Заедно с вас, нашите читатели, приятели и партньори, започваме да подреждаме медийни тухлички – нашите статии.

Науката и технологиите могат да ни отведат навсякъде. Нека ги следваме заедно!

MediaBricks.bg е сайт ЗА бъдещето

Почти всеки има смартфон, но какво се крие под капака му и каква е разликата между моделите и производителите? За да намерим отговора, ще правим тестове, ще пишем ревюта, ще посещаваме изложения.

Ще търсим най-правилния начин да ви осведомим за последните достижения от света на технологиите.

MediaBricks.bg ще покаже, че в България има много компании, които произвеждат хардуер и пишат софтуерни продукти на световно ниво.

С най-голяма гордост в MediaBricks.bg ще пишем за българските ученици. Олимпийците по природни науки на България ще бъдат основен акцент в съдържанието на този сайт. Бъдещето не е само следващото поколение смартфони, таблети и телевизори. Утрешният ден се намира в класните стаи на училищата.

За да ви покажем колко невероятен е светът около нас ще се гмурнем дълбоко във вселената на популярната и не чак толкова популярна наука. Нашите автори ще са известни учени, преподаватели и учители. Ще превеждаме световни авторитети и ще следим научните открития. Няма да се подаваме на войната за вашите кликвания само заради сензацията в заглавието. Желанието на екипа е да предизвикваме интерес не с ШОК, а със ЗНАНИЕ :).

Искаме в MediaBricks.bg
да откриете верен приятел в света на науката

Хората са любопитни същества. Винаги търсят нещо ново да научат. За това в секцията IT&DiGiTAL обучение ще ви разказваме за най-новите видове обучения, които се предлагат в България. Ще се наблегне на училища от следващо поколение. Местата, където в момента се обучават бъдещите програмисти, специалисти по дигитален маркетинг и дизайнери.

Разбира се, технологиите и науката винаги вървят с щипка култура и забавление. В EnteR ще завихрим буря от книги, филми, музика, игри и още книги. Ще търсим най-интересните събития, на които си струва човек да отиде. Концерти, театър или научна лекция, това ще е място, където да си сверите календара.

С радост ще се следят всички добри идеи, които търсят финансиране в сайтове като Kickstarter и Indiegogo. Ще бъдем горди медийни партньори на всеки, който има оригинална идея и иска да се реализира благодарение на своя ум и мотивация.

За това името ни е  MediaBricks. Искаме с тухличките на медията ни да изградим аудитория от търсещи знания хора. Искаме новите технологии да бъдат ясно представени и добре обяснени. Искаме да създадем място, където всеки път, когато ни посетите да научавате нещо ново.

 

Приятно четене… 🙂

Етикети: