MDV Professional Education търси млади таланти, които да подкрепи със стипендии в Училище по финанси и счетоводство
Образование

MDV Professional Education търси млади таланти, които да подкрепи със стипендии в Училище по финанси и счетоводство

Почетният член на Глобалната мрежа на BPP  в България  MDV Professional Education организира за четвърта поредна година конкурс за стипендии в отворена програма от няколко нива по финанси и счетоводство. Форматът позволява на млади и амбициозни професионалисти да ускорят кариерното си развитие, да направят първата крачка към международна сертификация или дори да намерят работодател, който да ги подкрепи – както в натрупването на практически опит, така и в изграждането на актуални умения по финанси и счетоводство.

School of Finance and Accounting for Young Professionals е практически ориентирано обучение, базирано на утвърдени стандарти от квалификациите ААТ и АССА. Училището по финанси и счетоводство дава стабилна теоретична база с терминология на английски език. Благодарение на отличната експертиза и богатия професионален опит на преподавателите в програмата, материалът е поднесен по изключително атрактивен и лесно разбираем начин, с помощта на много примери от практиката. Занятията се провеждат основно в събота и неделя (09:00 до 16:30), в месеците от септември до декември 2019. Графикът улеснява участието както на учащи, така и на работещи професионалисти.

Благодарение на над 12-годишния си опит в организирането на специализирани обучения за професионални квалификации като AAT, АССА, CIMA, ACA (ICAEW) и Diploma in IFRS, екипът на MDV разполага с утвърден имидж сред корпоративните клиенти и с персонализиран подход към индивидуалните студенти. Големи международни работодатели отдавна се доверяват на  компанията за затворени трейнинги на различни теми – от технически умения, през лидерски програми, до интерактивни бизнес симулации. От няколко години, MDV полага усилия да предложи и по-гъвкави варианти за достъп до висококачествено професионално образование на все по-младите таланти, които търсят самостоятелно развитие за кариерен старт.

MDV Professional Education търси млади таланти, които да подкрепи със стипендии в Училище по финанси и счетоводство

Програмата се състои от три нива – Introduction / Apprenticeship / Professional Gateway, надграждащи темите по сложност за развитие на практически умения за решаване на реални бизнес казуси. Всяко ниво обхваща следните основни теми:

 • Bookkeeping Transactions
 • Cost Accounting
 • Financial Accounting (1,2) / Preparation of Financial Statements (3)

Избираеми модули по Budgeting, Cash Management & Credit Control, както и Право и Одит на български език допълват съдържанието.

Курсовете са подходящи за корпоративни записвания и индивидуални регистрации за:

 • Студенти
 • Младши експерти в организации с големи финансово-счетоводни отдели
 • Служители в центрове за споделени услуги
 • Специалисти, търсещи професионално израстване
 • Кариерна промяна

За да участват в конкурса за пълни и частични стипендии (30% до 50%) и възможност за стажове, кандидатите трябва да представят до 31 юли следните документи:

 • CV
 • Мотивационно писмо на анлгийски език
 • Академична справка или диплома за прдишно образование

Одобрените по документи ще бъдат поканени на тест за определяне на ниво.

Обученията започват на 26 и 27 септември 2019 с Bookkeeping Transactions (Introduction – Level 1) с Георги Кирилов FCCA CF.

MDV кани всички, които се интересуват от програмата да се включат в безплатните информационни Дни на Отворените врати в офиса на компанията на ул. Шейново 7. 

На 9, 10 и 11 или на 16, 17 и 18 юли от 17:00 до 19:00 ще имате възможност да зададете въпроси, да разгледате учебните материали и точният график на занятията, както и да научите повече за преподавателите и подхода в обученията. Местата са ограничени, затова е необходима предварителна регистрация на този линк: http://bit.ly/OpenDoorsJul2019MDV 

За повече информация може да се свържете с Христина Христова или Мария Петкова на адрес: fa_school@mdvtraining.bg, телефон: +359 887 492 126 или да откриете страницата във Facebook: @MDVFASchool