Технологии

Logitech пусна геймърските слушалки G333 – с по два отделни говорителя във всеки корпус

Logitech пусна геймърските слушалки G333 - с по два отделни говорителя във всеки корпус

Тази седмица Logitech представи най-новите си геймърски слушалки тип „тапи“ с микрофон. Моделът Logitech G333 е оборудван с два отделни говорителя във всеки корпус, което ги различава от традиционните продукти в този клас.

Един от говорителите е предназначен за ниските честоти, а другият – за средните и високите. Тази архитектура осигурява мощно звуково преживяване с богата сцена, разкриваща всеки детайл от геймърската среда и ясно отличими гласове.

G333 са напълно оборудвани, за да позволят на геймърите да играят навсякъде и предлагат кабелна връзка с PC, Xbox, PlayStation и Nintendo Switch, както и с мобилни устройства чрез 3,5 мм жак и включения USB-C адаптор.

Logitech пусна геймърските слушалки G333 - с по два отделни говорителя във всеки корпус

Слушалките идват с три размера меки силиконови тапи. Здравият алуминиев корпус и незаплитащият се плосък кабел осигуряват надеждност и здравина. Слушалките разполагат с вграден висококачествен микрофон за допълнителна връзка и интегрирани звукови контроли на кабела. Слушалките се доставят с мек калъф, който ги поддържа чисти и защитени.

Logitech G333 се предлагат в три цвята: черен, бял и лилав, и са налични в България на цена от 99,99 лв. с ДДС.

 

 

 

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!