LG G7 ThinQ идва с ярък дисплей, страхотен звук и умна камера
Смартфони

LG G7 ThinQ идва с ярък дисплей, страхотен звук и умна камера

LG G7 ThinQ акостира на небосвода на новите смартфони. Южнокорейците са заложили на сигурното. Няма неочаквани експерименти, а само качествени елементи. Моделът е оборудван с 6,1-инчов дисплей с резолюция от 3120×1440 пиксела. Но силата му не идва от инчовете, а от яркостта. Максимално тя ще достига невероятните 1000 нита. Тези характеристики ще го превърнат в най-яркия дисплей на пазара на смартфони в момента.

LG G7 ThinQ идва с ярък дисплей, страхотен звук и умна камера
От LG са го кръстили Super Bright Display и е проектиран за лесна употреба дори при излагане на силна слънчева светлина, докато в същото време енергийният му разход ще бъде с до 30% по-нисък в сравнение с този на предшественика му. LG G7 ThinQ може автоматично да се адаптира към 6 цветови режима – Auto, Eco, Cinema, Sports, Game and Expert. Режимът Auto автоматично анализира и идентифицира съдържанието в зависимост от това дали става въпрос за снимки, видео, игри или уебсайтове, след което оптимизира настройките на дисплея по начин, който да е най-подходящ за съответното съдържание. Всичко това потребителите ще получат в комбинация с още по-нисък разход на енергия.

Иновативният Full Vision дисплей е подобрен и работи в съотношения 19.5:9, като притежава с 50% по-тънка рамка в сравнение с тази на G6. Нова благинка е въведена в LG G7 ThinQ. Това е Second Screen, който дава възможност за създаване на допълнително пространство в горната част на дисплея, където потребителят ще може да вижда новите си известия без да се налага да затваря главния екран.

LG G7 ThinQ идва с ярък дисплей, страхотен звук и умна камера
В допълнение от LG гарантират за страхотния звук, който моделът може да възпроизведе със своя високоговорител. Дори е направено преработка на вътрешното пространство под капака, за да се получи още по-добър резултат.

Не на последно място компанията е заложила изкуствен интелект, който да ни помага с правенето на снимки. Задната камера е двойна и е продължение на традициите в областта на мобилната фотография в съвременните смартфони.

Етикети: