HUAWEI P20 Pro
Смартфони

Huawei P20 Pro в предварителна продажба от днес и в трите мобилни оператора

Един от най-добрите телефони на година, скоро стъпва на българска земя. Huawei P20 Pro ще долети у нас на 23 април. За най-нетърпеливите потребители, обаче има моментално решение. И трите родни мобилни оператора още от днес са готови за предварителни поръчки. P20 Pro може да бъде заявен на сайтовете на Vivacom, Мтел и Теленор.

 

Vivacom приема предварителни заявки на сайта си. Те ще продължат до 16 април, а поръчалите го ще го имат до 4 дни преди официалния старт на продажбите му у нас. При Vivacom цената с абонаментен план SMART U за еднократно плащане е 1019.98 лв, или на лизинг за 48.50 лв/мес.

Мтел приема заявките също до 16-и. Тук можете да направите своята предварителна поръчка срещу 48,50 лева на месец или за 1019,99 лева в брой с абонаментите планове Мтел без граници 5XL. Редовните продажби на модела в търговската мрежа на Мтел започват на 23 април.

Теленор приема регистрация за предварителна поръчка тук. Телекомът предлага Huawei P20 Pro на цена от 1129,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 44.99 или за 54,59 лв. на месец при двугодишен договор за лизинг и двугодишен договор за същия абонаментен план. Моделът може да бъде закупен и с услугата UPGRADE.

Самият смартфон P20 Pro е изграден от стъклени панели, с ултра тънки рамки и заоблени краища за по-удобна употреба. Дисплеят е 6.1-инчов OLED, с 2160×1080 пиксела FHD+ резолюция за повече дълбочина и наситени цветове при всякакъв тип изображения. Сензорът за пръстови отпечатъци отново заема място върху лицевата част на устройството. Новият модел на Huawei ще се предлага в три цвята – Twilight, който постига ефектно преливане на цветове благодарение на минерали в корпуса, класическия Black и елегантния Midnight Blue.

P20 Pro разполага с първата в света тройна камера, като тя отново е разработена в партньорство с Leica. Камерата има повече пиксели от всеки друг смартфон на пазара и включва 40 MP RGB сензор, 20 MP монохромен сензор и 8 MP сензор с телеобектив. Обективите на топ модела предлагат 3х оптично и дo 5х xибpиднo увеличение, като това осигурява качествени кадри дори от по-голямо разстояние.