HUAWEI P20 Pro
Смартфони

Huawei P20 Pro вече се продава в магазините на Vivacom

Един от най-добрите смартфони за годината вече може да бъде купен в България. Моделът от най-висок клас на Huawei е наличен в магазините на Vivacom. Huawei P20 Pro се предлага както на изплащане, така и в брой. Най-достъпен е с план SMART U, който e I месечната вноска 48.50 лв., а при еднократно заплащае цената е 1019.98 лв. Телекомът вече достави премиум устройствата до най-нетърпеливите почитатели на бранда, подали предварителни заявки за него.

HUAWEI P20 ProHuawei P20 Pro покорява фотографски върхове със своята иновативна и невиждана досега тройна камера с параметри – 40 MP GRB, 20 MP монохромна и 8 MP телефото. Тя постига максимална яснота, яркост и обем на образа благодарение на новото поколение тройна фотографска система. Смартфонът е с огромен 6.1-инчов екран без рамки и е с OLED матрица, която осигурява яркост на изображенията с намалена консумация на енергия.

С фотографската система от обективи на Leica можете да осигурите петкратно хибридно приближение на картината, без да губите качеството и на най-малките детайли от голямото разстояние. Huawei P20 Pro използва технология за стабилизиране на изображението, прилагайки изкуствен интелект. С нея стативът става абсолютно излишен както при нощни снимки, така и за снимки в движение. При всички случаи тази технология сама ще постигне възможно най-балансираното възпроизвеждане на цветовете. Камерата с изкуствен интелект разпознава 500 различни сцени в 19 категории. Нощният режим осигурява и баланс при висок контраст, за да получиш ясни и балансирани от към светлина снимки, независимо от настройките, които използваш. Камерата позволява също така да заснемате видео на бавен каданс с честота от 960 кадъра в секунда.

Етикети: