Смартфони Технологии

Huawei пуска в България 100 боря Mate 30 Pro на цена от 1999 лева

Huawei пуска в България 100 боря Mate 30 Pro на цена от 1999 лева

Най-добрият смартфон на Huawei в момента идва в България. От 30 януари компанията ще пусне на българския пазар Huawei Mate 30 Pro в комплект с черни безжични слушалки FreeBuds 3. Предложението е лимитирано до 100 бройки в конкретни магазини на А1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет, и е придружено с Premium Service обслужване. Huawei Mate 30 се базира на отворената платформа Android 10 AOSP с EMUI 10 без наличие на Google Mobile Services. В сърцето на неговата екосистема стои Huawei AppGallery – собственият магазин на компанията. У нас Huawei пуска лимитираното си предложение Mate 30 Pro + Free Buds 3 на препоръчителна цена от 1999 лв. за свободна продажба или с изгодни абонаментни планове от мобилните оператори.

Huawei пуска в България 100 боря Mate 30 Pro на цена от 1999 лева

Количество е ограничено до 100 броя и първите 100 български потребители, които ще станат част от новата ера на пазара на мобилни устройства, ще получат и Premium Service следпродажбено обслужване. То включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти, специализирана услуга по горещата линия, както и възможност за индивидуална консултация с технически съветник.

Huawei Mobile Services (HMS) стои и в основата на екосистемата от свързани устройства на Huawei и услуги като Mobile Cloud, Themes, Browser и други.

Huawei FreeBuds 3 са безжични случалки с open-fit дизайн, базирани на първия собствен чип на компанията за носими устройства Kirin A1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с висококачествен звук благодарение на своя 14.2mm large dynamic driver, и с интелигентно двупосочно шумоподтискане. Околният шум се изолира в желаната от потребителя степен, а звукът при разговори, предаван към другата страна на линията, е кристално чист, благодарение на двойката микрофони и сензора за костна вибрация. FreeBuds 3 предлагат още безжично зареждане, включително и директно от Mate 30 Pro, и още множество екстри, работещи оптимално с EMUI 10, с който идва смартфонът.

Huawei пуска в България 100 боря Mate 30 Pro на цена от 1999 лева

Mate 30 Pro с Free Buds 3 и Premium Service с възможност за получаване на Huawei Band 4 ще бъде изложен и ще може да се закупи от 30 януари от следните локации в София:

  • Теленор в The Mall на бул. „Цариградско шосе“ 115
  • А1 в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски“ 101
  • Виваком в Paradise Center на бул. „Черни връх“ 100
  • Технополис Младост на бул. Околовръстен път“ 265
  • Техномаркет на бул. Цариградско шосе“ 92
Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!