HTC Exodus
Смартфони

HTC Exodus – първият в света блокчейн смартфон излиза на пазара през есента

HTC официално обяви, че първия в света блокчейн смартфон ще излезе на пазара до края на година. HTC Exodus е изцяло посветен на децентрализираните приложения и сигурността на информацията, който включва и така нужният cold storage wallet, а именно – офлайн портфейл за съхраняване на биткойни.

С появата на Bitcoin и Ethereum се разпространи идеята за дефицит на цифрови данни и нефункциониращи символи (NFTs). Днес HTC си партнира с първата и най-популярна игра на NFT в блокчейна – Cryptokitties, с цел разпространение при мобилните телефони чрез избрани устройства на HTC, започвайки с U12 +. Това е значима първа стъпка в създаването на платформа и канал за разпространение за създатели на уникални дигитални продукти. Мобилният телефон е най-популярното устройство в историята на човечеството, което, за да поддържа своя потенциал и цифрови активи, трябва да поддържа реномето си на основно средство за разпространение.

„В новата интернет епоха хората обръщат много повече внимание на своите лични данни отколкото преди. Това е идеална възможност за потребителите да упълномощават сами своята дигитална идентичност. Да притежаваш Exodus е привилегия, защото това е най-личното устройство, което съхранява всичките ви данни. Вълнувам се за всички възможности за децентрализиране на интернета и преустройство за модерния потребител, които този модел предлага. „, каза главният крипто директор на HTC, Фил Чен.

Партньорството с Cryptokitties е началото на незаменим колекционерски пазар и магазин за криптоигри. „Ние разбираме, че има възможност да се получи дигитален недостиг, както и липса на уникалност. С Exodus HTC се стреми да бъде всеобщ пазар за блокчейн активи. Тук сме, за да поканим всички разработчици да разпространяват своя блокчейн игра, колекционерски символи и NFT концепции чрез нас. Вярваме, че има промяна в парадигмата, като везната отново накланя в ползва на собствеността и стойността на съдържанието „, каза Фил Чен.

HTC също така обяви две партньорства за ускоряване на напредъка в блокчейн пространството – Animoca, дистрибутор на Cryptokitties, и Bitmark – криптобазиран проект за цифрова собственост.

И това е само началото на опитите на HTC да помогне в борбата срещу превръщането на човечеството в стока за всеобщо потребление.

Освободете данните си и станете част от HTC Exodus като получите ранен достъп до агента за децентрализация през третото тримесечие. За повече информация, посетете уебсайта – htcexodus.com. Допълнителни подробности относно спецификациите на телефона ще бъдат публикувани през следващите месеци.

Етикети: