Технологии

Genesis пусна нова лека, ефектна и бюджетна гейминг мишка – Krypton 550 (видео)

Genesis Krypton 550

Този месец Genesis пусна на пазара своя нов модел геймърска мишка- Krypton 550. Тя идва с разширена функционалност и е приятелски настроена към семейния бюджет. Моделът е с прецизен сензор и богат на опции софтуер, а целият комплект е затворен в ултралек перфориран панел с PRISMO осветление.

Реално мишката е бюджетният наследник на представения по-рано през годината модел Xenon 800 и притежава голяма част от неговите характеристики и дизайн.

Genesis Krypton 550

Софтуерът на новия модел от Genesis позволява на потребителите да променят функциите на всеки от седемте бутона на мишката, да създават макроси и да ги запазват във вградената памет. Моделът е оборудван с PixArt PMW 3325 сензор, който позволява ускорение до 20G и проследява движенията със скорост до 100 инча в секунда. Чувствителността на сензора може да бъде конфигурирана от 200 до 8000 DPI.

Genesis Krypton 550

Благодарение на перфорирания си корпус с тегло от 70 г, Genesis Krypton 550 се оказва интересно предложение за феновете на FPS, търсещи бързина и прецизност в комбинация с издръжливост и възможност за персонализиране. За конкретния модел от Genesis сa се спрели на суичове Huano с издръжливост до 20 милиона клика, а скрол бутонът, вътрешността и долните ръбове са оборудвани с RGB LED осветление.

Потребителите могат да избират измежду 16 милиона цвята, както и да се насладят на ефекта PRISMO. Genesis Krypton 550 се свързва към компютъра с 1,8 м кабел, затворен в текстилна оплетка, за да осигури максимална здравина и по-дълъг жизнен цикъл. Допълнително е предоставена възможност за избор между бяла и черна версия на мишката.

Новият модел е отскоро наличен и в България на цена под 60 лв. с ДДС.

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!