Технологии

Genesis пуска на пазара геймърско бюро с LED осветление – HOLM 320 RGB White

Genesis пуска на пазара геймърско бюро с LED осветление - HOLM 320 RGB White

Тази седмица брандът за геймърска периферия Genesis обявиха, че пускат на пазара игралното бюро HOLM 320 RGB White. Неговият плот е с размери 120 x 60 см е изработен от MDF плоскост, покрита с карбонов фурнир, а пространството е организирано по начин, който позволява оптимална използваемост на цялата площ. Като разбира се, има опции за персонализиране и безжично зареждане и има  дистанционно управлявано LED осветление. За българския пазар цената му е около 450 лева.

Genesis пуска на пазара геймърско бюро с LED осветление - HOLM 320 RGB White

Дизайнът включва държачи за чаши и поставка за слушалки както и стойка за геймпади. Благодарение на тези функции всичко има своето място и организирането на работното пространство става лесно. Бялото бюро Genesis HOLM 320 RGB White има вградено безжично зарядно. Потребителите могат да зареждат своите съвременни устройства като просто ги поставят върху бюрото. Кабелната организация се поддържа от три USB 3.0 хъба с кабелни канали.

Genesis пуска на пазара геймърско бюро с LED осветление - HOLM 320 RGB White

Всеки елемент на бюрото е изработен в бяло, а сетът е завършен с дистанционно управлявано LED осветление с редица програмирани режими и ефекти, които създават уникална игрална среда.

Holm 320 RGB разполага с набор от подвижни рафтове и стойки за най-полезните аксесоари. Отстрани на бюрото има поставки за слушалки и държачи за чаши, а плотът за маса е оборудван с холдер за гейминг подложка. В допълнение, удобният рафт за монитор не само ще спести място на повърхността, но и ще увеличи ергономичността и комфорта при работа.

HOLM 320 RGB White се предлага в България на цена от 449 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.