Технологии

Genesis представиха нови безжични гейминг слушалки – Selen 400

Genesis представиха нови безжични слушалки - Selen 400

Тази седмица полският бранд за гейминг периферия Genesis представи своя нов модел безжични слушалки – Selen 400. Те идват с дълъг живот на батерията и могат да се ползват с PC, Nintendo Switch и PlayStation 4 посредством USB приемник. Безжичният дизайн на слушалките предоставя повече свобода по време на гейминг и възможности по отношение на транспортирането в комбинация с батерия, която може да издържи до 15 часа с едно зареждане. Компанията обяви, че крайната цена за България ще е около 150 лв. с ДДС.

Genesis представиха нови безжични слушалки - Selen 400

За звука се грижат 50-милиметрови говорители, които функционират в стерео режим и гарантират качеството на аудиото, което геймърите изискват. В допълнение, широкият честотен диапазон от 20 до 20 000 Hz осигурява силен бас и точно възпроизвеждане на звука. Selen 400 е оборудван с разнопосочен микрофон с висока чувствителност, поставен на гъвкаво рамо, така че потребителите могат удобно да го адаптират към своите предпочитания.

Genesis представиха нови безжични слушалки - Selen 400

Слушалките Genesis Selen 400 са изработени от най-висококачествени материали. Алуминиевата лента за глава осигурява издръжливост, а пяната, покри-та с първокласна кожа, придава безупречен вид за дълго време. Selen 400 е оборудван с меки наушници, които не предизвикват усещане за натиск и пер-фектно изолират звуците от обкръжението. Гъвкавата лента за глава се адап-тира към всяка форма и размер на главата, предоставяйки изключителен комфорт за всеки геймър.

Genesis представиха нови безжични слушалки - Selen 400

Новите слушалки на Genesis ще бъдат достъпни от края на второто тримесечие на годината и ще се предлагат от партньорската мрежа на офиициалния дистрибутор на марката – PolyComp.