Технологии

Genesis анонсира два нови модела мишки от серията Krypton с вътрешна памет и RGB осветление

Genesis анонсира два нови модела от серията Krypton с вътрешна памет и RGB осветление

Тази седмица производителят на геймърска периферия Genesis представи два нови модела мишки от серията Krypton – Krypton 200 и Krypton 220. Те са оборудвани с програмируеми бутони, вътрешна памет и RGB осветление, като освен това разполагат с ергономичен дизайн и тегло от под 80 грама.

Genesis Krypton 200 разполага с оптичен сензор с 6400 DPI, за да осигури необходимите прецизност и скорост по време на игра. Неговата чувствителност може да бъде регулирана на шест нива, а текущата настройка се показва чрез специален индикатор. Моделът е оборудван с безшумни превключватели, особено полезни по време на нощни гейминг сесии.

Genesis Krypton 200 използва шест програмируеми бутона, чиито настройки могат да се променят с помощта на софтуер. Програмата позволява на потребителите да задават нови функции на бутоните и да запазват макроси. Черният матов панел разполага с RGB подсветка с PRISMO ефект, която осветява логото на производителя и фината LED лента, вградена в задната част на мишката.

Genesis анонсира два нови модела от серията Krypton с вътрешна памет и RGB осветление

Вторият модел, Genesis Krypton 220, също е оборудван с подсветка. Това устройство може да се похвали с малко по-агресивна форма и LED ленти, които преминават отстрани на мишката. Основните превключватели също са различни, а издръжливостта им се изчислява на 10 милиона клика. Броят на бутоните и тяхната конфигурация е същият като при Krypton 200.

Genesis анонсира два нови модела от серията Krypton с вътрешна памет и RGB осветление

И двата модела разполагат с вътрешна памет за запазване на настройките, като освен това се отличават и с изключително леко тегло – 76 г за Krypton 220 и 77 г за Krypton 200. Те предлагат ускорението до 22 G и проследяване на движенията със скорост до 66 инча в секунда на 1000 Hz. Свързването към компютър става през USB кабел с дължина 1,8 метра. Мишките са съвместими с най-популярните операционни системи и скоро ще бъдат достъпни за закупуване.