Технологии

EON телевизия от Vivacom – без договор, без кабели и с лесна онлайн активация

EON телевизия от Vivacom – без договор, без кабели и с лесна онлайн активация

Независимо дали сте в движение или вкъщи, интерактивната телевизия EON от Vivacom гарантира, че никога няма да пропуснете любимия си сериал или спортното събитие, което искате да гледате точно днес. Иновативната платформа на телекома е достъпна за всички потребители без договор, без кабели, с изключително лесна активация изцяло онлайн. По този начин съществуващите и новите клиенти на Vivacom могат да опитат пълното EON изживяване по всяко време, навсякъде и на всяко устройство. Единственото условие е да имат интернет връзка, без значение дали е от локална или мобилна мрежа.

Активацията на EON TV и нейното управление се случва през My Vivacom, като потребителите могат за изберат сред три предплатени пакета. Най-достъпният е EON LIGHT TV и предоставя над 115 телевизионни канала (над 70 в HD качество) и достъп до Vivacom Arena и Pickbox TV за 19.90 лв. на месец. Пакетът EON FULL TV е на цена от 22.90 лв. на месец и осигурява над 170 канала (повече от 90 в HD), както и разширен достъп до Arena Play и библиотеката Marquee TV с допълнително съдържание за любителите на изкуството. EON PREMIUM TV е пакетът с най-богато съдържание и се предлага за 46.90 лв. на месец. Той включва над 210 канала (115+ в HD), сред които и DiemaXtra, MAX Sport Plus, HBO & Cinemax и 7/8 TV.

„С лансирането на EON Vivacom промени начина, по който българските потребители гледат телевизия. Само за две години EON TV се наложи като нашата предпочитана платформа за цялото семейство, благодарение на своята уникална комбинация от над от 200 канала, ТВ архив до 7 дни за всички канали и внушителна видеотека с над 15 хиляди заглавия. А с предплатената ни услуга, само с няколко клика, EON TV може да бъде заявена и активирана на момента, без необходимост от посещение на техническо лице на Vivacom. Също така от Vivacom даваме възможност за активиране на до две EON Smart TV приложения, както и достъп до мобилното приложение на EON. То се съвместява безпроблемно с десетки смарт телевизори* и разкрива големите възможности на платформата“, споделя Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ на Vivacom.

Повече информация за предплатените EON TV пакети може да откриете ТУК.

*Съвместими устройства с EON Smart TV – https://bg.eon.tv/preporychani-smart-televizori/