Технологии

Brother пуска нови модели мобилни скенери в България

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!

Brother представи новата си продуктова линия мобилни скенери, които влизат на българския пазар. С новите модели сканирането, запазването и споделянето на документи с различен формат вече е по-лесно и удобно. Компактният дизайн и интуитивното управление правят и трите устройства особено подходящи там, където има пространствени ограничения и се изисква бърза реакция, например, за използване на рецепции или когато сте на път.

Продуктовата гама MDS3 превръща хартиените документи в дигитални файлове, за да гарантира, че информацията ще бъде по-лесна за намиране, по-защитена и по-удобна за редактиране и споделяне. Всеки от моделите е ясно диференциран по отношение на функции, за да бъде максимално полезен за потребителя.

На българския пазар те ще бъдат достъпни от март 2020 г. на препоръчителни цени от съответно 199 лв. за DS-640, 269 лв. за DS-740D и 359 лв. за DS-940DW.

Brother DS-640 е опростено решение, когато имате необходимост да сканирате нещо, докато сте в движение. Капацитетът му е до 15 страници в минута, като може да обработва както едностранни документи до размер А4, така и пластики с размер на лична карта и дори касови бележки. Компактните му размери го правят лесно преносим и удобен за ползване в пространства, където мястото е ограничено.

Двустранното сканиране е суперсилата на портативния документен скенер Brother DS-740D, проектиран специално за потребители, които се нуждаят от бърза обработка на информацията в движение. Благодарение на него можете да дигитализирате документацията си, да запазвате и споделяте файловете си, докато седите на бюрото си или по време на пътуването си към следващата среща. Моделът обработва до 15 страници в минута с максимален размер А4. Файловете се прехвърлят с висока скорост към лаптопа по USB 3.0. Вече можете да носите скенера си навсякъде със себе си и да го използвате там, където е най-удобно за вас.

Мощен и с компактни размери, безжичният преносим документен скенер DS-940DW е идеален избор за работа от разстояние и без кабели. Наслаждавайте се на напълно свободно придвижване без ограниченията на захранващите кабели, благодарение на вградената в устройството батерия и безжична връзка. За допълнително удобство то разполага и с вграден четец за карти, за да управлявате файловете си още по-лесно. С помощта на безплатното мобилно приложение на Brother, преглеждането и споделянето на документи на вашия мобилен телефон или таблет става без усилие. Интуитивният LCD панел значително улеснява избора и промяната на функциите за сканиране. Капацитетът за сканиране на DS-940DW е 15 страници в минута, като не ви е необходимо допълнително пространство зад скенера, защото с уникалната U-образна пътека на подаване на хартията листът се плъзга над горната част на скенера и се връща към вас.

„Трите нови модела мобилни скенери на Brother са напълно в съзвучие с мобилния стил на работа, който се налага в последните години. Те позволяват на потребителите да сканират, без да се притеснявате от пространствените ограничения и да работят по-сигурно и ефективно,“ каза Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България.

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!