Технологии

Astea Solutions събира 11 лектори на безплатна онлайн технологична конференция от 6 до 9 октомври

Astea Solutions събира 11 лектори на безплатна онлайн технологична конференция от 6 до 9 октомври

За пета поредна година българската софтуерна компания Astea Solutions организира технологична конференция, насочена към професионалистите от IT бранша. Тази година темата на събитието е „Отвъд технологиите“ (Astea Conference: Technology and Beyond), а лекторите ще покажат пълния спектър на софтуерната разработка: от анализ, през дизайн и имплементация, до тестване и поддръжка, без да пропускат и човешкия фактор в лицето на управление, екипи, комуникация.

В досегашните издания над 40 професионалисти са застанали на лекторския подиум, за да споделят опита си в множество горещи области от софтуерната разработка: машинно самообучение, езици за програмиране, UI/UX дизайн, мобилно тестване и други. Очакваната аудитория тази година е над 300 души, от които малко над половината са разработчици, а останалите покриват всички длъжности в IT сферата.

Тазгодишното издание на конференцията ще се проведе изцяло онлайн в 4 вечерни сесии (18:00 ч. – 20:00 ч.) между 6 и 9 октомври. От програмата се вижда, че Astea Conference: Technology and Beyond ще се превърне във вълнуващо интердисциплинарно пътешествие, което ще разведе участниците из добрите практики в когнитивното инженерство, информационната сигурност, разработката на софтуер с отворен код и не само. Част от темите са обвързани с динамиката на софтуерните екипи и с човешкия фактор: гъвкави ли сме или сме Agile, познаваме ли силните си страни и защо всъщност учим?

Пълният списък с темите може да бъде разгледан на сайта на събитието: https://conference.astea.solutions/bg#schedule , а за всеки от лекторите има допълнителна информация.

Лекциите ще навлязат в разнородни сектори, вариращи от дигитализация на образованието до финансиране на продукти и услуги, а самите лектори имат дългогодишен опит в тези области.

Регистрацията за събитието е безплатна и можете да стане както през сайта на събитието: https://conference.astea.solutions/bg , така и директно в платформата на Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/astea-conference-technology-beyond-registration-119458967989 .

С безплатния билет посетителите получават достъп до цялото съдържание на конференцията, което включва онлайн networking част и виртуални игри.

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!