Alcatel 3X разширява хоризонта на вашите снимки на достъпна цена
Смартфони

Alcatel 3X разширява хоризонта на вашите снимки на достъпна цена

Знаете ли, че миналата година са били направени 1,2 трилиона снимки? И почти 80% са снимани с телефон? Alcatel 3X е всичко, от което се нуждаете за още страхотни снимки, благодарение на неговия супер широкоъгълен обектив от 120 градуса. А още по-хубавото, че това е бюджетен смартфон, който идва в България на 10 юли в магазините на Vivacom. Цените започват от под 10 лева на месец с абонаментен план към телекома.

Alcatel 3X разширява хоризонта на вашите снимки на достъпна ценаAlcatel 3X предлага всеобхватна 120-градусова широкоъгълна, двойна задна 13MP камера. С дисплей с размери 5,7″ и съотношение 18:9, Alcatel 3X разширява вашите хоризонти, и все още е невероятно компактен. Това страхотно ново устройство има 77,7% съотношение на екран към тяло, което в крайна сметка означава, че получавате повече дисплей в новия си телефон.

Както при цялата гама от устройства от Alcatel в съотношение 18:9, Alcatel 3X ви позволява бързо и лесно да отключите смартфона си за по-малко от секунда. Функцията Face Key предлага превъзходно, ново ниво на защита при лицевото разпознаване, което означава, че можете да отключите устройството си просто като погледнете към екрана. Face Key разбива всяко лицево сканиране на повече от 106 информационни точки, за да осигури по-надеждно съвпадение – т.е. технологията за 3D рендиране на лицето гарантира, че отключване със снимка е невъзможно.

Alcatel 3X разширява хоризонта на вашите снимки на достъпна цена

Мултитасквай и отваряй приложения само с докосване на пръст до твоя Alcatel 3X. Лесният за използване скенер за пръстови отпечатъци гарантира, че поверителността ти е защитена, като позволява стартирането на любими приложения с персонализирани отпечатъци – което означава, че можеш да избереш различни пръсти да отварят различни приложения. Удобно разположен на гърба на телефона, сензорът за пръстови отпечатъци, запазва личната информация, като я заключва в privacy mode. Та, какво чакаш? Грабни този лек, компактен и богат на функции смартфон, който ще ти позволи да заснемеш професионални снимки с широкоъгълен обектив от 120 градуса с едно натискане на бутон. И още нещо…

Етикети: