Технологии

25 студенти от специалност „Телекомуникации“ в ТУ завършиха успешно Vivacom Техническа академия

Vivacom Техническа академия

Тази седмица 25 студенти в III и IV курс от специалност „Телекомуникации“ в Техническия университет в София успешно завършиха единадесетото издание на Vivacom Техническа академия. Те придобиха ценен практически опит и специфични технически познания в областта на телекомуникациите и 63 % от кандидатствалите за стаж или работа ще продължат кариерното си развитие в компанията.

Всички курсове се проведоха в онлайн среда, а графикът им беше изцяло съобразен с програмата на студентите в университета. В продължение на една учебна година ключови служители от Vivacom работеха с младите инженери и им помагаха да трупат практически опит, за да затвърдят теоретичните си знания.

През годините Vivacom Техническа академия се превърна в предпочитан избор за студентите от сферата на телекомуникациите и се наложи като програма предлагаща практически ориентирани курсове, които не са включени в редовния план на обучение, както и различни възможности за кариерно развитие. Освен специфични технически познания, участниците придобиват и полезни умения за комуникация и поведение в реална бизнес среда.

Също така студентите завършили успешно Vivacom Техническа академия получават допълнителни точки при формирането на състезателния бал за магистратура във Факултета по телекомуникации в Техническия университет, София

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!