Школата по математика и БЕЛ Izzi Pass ще подготвя ученици от 5 до 7 клас
Образование

Школата по математика и български език и литература Izzi Pass ще подготвя ученици от 5 до 7 клас

Школата за кандидат-гимназисти Izzi Pass, която новото частно училище Izzi Science for Kids стартира от септември, отваря и групи за 5. клас. Задълбочените занимания по математика и български език и литература ще подготвят децата за успешно преминаване на матурите и приемните изпити в елитните частни гимназии.

Курсовете за деца от 5. до 7. клас ще бъдат в следобедите от понеделник до сряда в модерните зали на училището. За всеки клас са предвидени 120 часа по предмет, като ще се движат по предварително изготвена програма от водещите учители Даниела Богданова и Лили Демебукова. Те са с доказан опит в подготовката на кандидат-гимназисти и извеждането им до отличен резултат на изпитите след 7. клас.

Лиляна Демебукова има 30-годишен стаж като учител по математика. Нейните ученици редовно постигат високи успехи на кандидат-гимназиалните изпити по математика. Даниела Богданова е вдъхновяваща учителка по български език и литература, с чиято помощ няколко випуска седмокласници показват отлични резултати на матурите.

Уроците в школата ще започнат с началото на учебната година, като ще продължат до юни 2020 г. Подготовката за един от предметите е на стойност 1100 лева, а общата цена за двата е 1900 лева. В тези такси се включват учебните помагала, два пробни изпита и възможност за транспорт до ключови места в София.

Повече информация и записвания вижте тук – http://izzi.academy/izzi-pass/

Може да ги последвате във Facebook – https://www.facebook.com/izzi.science