Школата по математика и български език Izzi Pass открива втора локация в центъра на София
Образование

Школата по математика и български език Izzi Pass открива втора локация в центъра на София

Поради големия интерес към школата за кандидат-гимназисти Izzi Pass на новото частно училище Izzi Science for Kids се открива втора локация. Освен в модерната сграда на училището на ул. Ангел Каралийчев 11, се предлага възможност децата да се готвят за изпитите след 7. клас по математика и български език и литература в новия учебен център на ул. „Шейново“ 7, ет. 1. До там има лесен достъп с градски транспорт (метро станция и автобусна спирка на пешеходно разстояние).

Занятията по математика и български език и литература в Izzi Pass ще бъдат водени от водещите преподаватели Даниела Богданова и Лили Демебукова. Те имат доказано успешен подход при подготовката на ученици за външните оценявания и сложните изпити за влизане в гимназии.

За учениците от 5. клас школата ще бъде във вторник. Понеделник ще е денят, отделен за 6-класниците, а децата в 7. клас ще имат занятия в сряда. Уроците в делничните дни ще се провеждат в следобедите – от 14 до 18:30 часа с 30-минутна почивка между модулите.

Заради запитвания от родители в момента са предвидени и допълнителни уроци през почивните дни. В неделя от 16:30 часа се сформира група по математика за 5. клас. При интерес учителите от Izzi Pass могат да предложат занимания и за други възрасти през уикенда.

Уроците от школата ще започнат с началото на учебната година и ще приключат през юни 2020 г. При записване за един предмет таксата е 1100 лв, а за двата общата цена за двата е 1900 лева. В тези суми се включват учебните помагала, както и при нужда транспорт до сградата на училището.

Повече информация и записвания – http://bit.ly/izzi-pass-bg