ЧНУ Izzi Science for Kids обявява специален прием за деца на 4 и 5 години
Образование

ЧНУ Izzi Science for Kids обявява специален прием за деца на 4 и 5 години

Предучилищното обучение вече задължително ще започва на 4 години, обяви Министерството на образованието и науката преди дни. В тази връзка Частно начално училище Izzi Science for Kids припомня, че приема приоритетно деца, родени през 2015 и 2016 г. Децата, навършващи 6 през 2020 г., са също са добре дошли в училището, ако имат добро ниво на познания по английски език.

Свободните места за тази учебна година в предучилищните групи на първото начално училище със засилено изучаване на наука от ранна възраст са ограничени. Интересът към тях е голям и могат да се изчерпат още през януари.

В Izzi Science for Kids обучението е двуезично за всички възрасти, като освен че покрива изискванията на МОН, се води по програма Primary на Cambridge International. Тя е специално разработена за ученици, за които английският е втори език. Благодарение на нея се изграждат добре структурирани и задълбочени знания.

Децата на 4 и 5 години, които учат в Izzi Science for Kids, имат шанса да започнат програмата от нейната първа година и така да изградят добре структурирани, задълбочени познания по наука, английска математика и английски език. В първото ниво на Cambridge Primary се залагат основи, които правят обучението през следващите етапи много по-лесно и интуитивно за учениците.

Обучението по английски език за предучилищните групи е базирано на песни, игри със звуци и срички. Децата свикват с правилното изговаряне на думите и определени буквени съчетания, така че в последствие по-лесно се научават да ги изписват. Заниманията по български език следват подобна логика, при която 5-годишните се научават да разпознават звуци и срички, докато играят увлекателно. В тази възраст за тях е важно да изградят правилни двигателни умения на ръката като държат молив, за което допринася и времето, отделено за фина моторика.

Часовете за предучилищните групи в Izzi Science for Kids са кратки, а дневният режим на децата в тази възраст е съобразен с тяхната нужда от свободна игра и спорт (по възможност навън). Освен наука, български език и математика, всеки ден предучилищните групи имат музика, танци и изкуство, в които допълнително се развиват умението им за концентрация и за правилно изпълнение на поставена задача в група.

Предучилищните групи на Izzi Science for kids са до 15 деца, като с децата винаги има по двама учителя. Това позволява да се отговори бързо и адекватно на всяка индивидуална нужда на всеки малък ученик.

При интерес свържете се с Izzi Science for Kids: info@izzi.academy

За повече информация: www.izzi.academy

Телефон за връзка: 0885 693 415

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!