EnteR

Филмовият канал VIVACOM Arena ще излъчва късометражните български филми на NO BLINK Studio

NO BLINK представя: Филмът „Моята иcтина“ или защо трябва да слушаме децата по-често (видео)

Една радостна новина за феновете на качественото късометражно българско кино. VIVACOM Arena, който е 24-часов филмов канал на VIVACOM ще зарадва своите зрители със селекция от български филми. Кампанията стартира на 5 май и всяка неделя от 22 часа зрителите могат да се насладят на изцяло български слот от NO BLINK Studio. Платформата, създадена преди четири години, продуцира и подпомага млади български актьори, режисьори, сценаристи, оператори, продуценти и създатели на къси филми.

В програмата се открояват  заглавията „Солено и сладко“ на Поли Генчева, „За какво служи хлябът“ на Ники Стоичков и „Солвейг“ на Яна Титова и се срещат както изгряващи звезди на българското кино, така и утвърдени имена като Марта Вачкова, Койна Русева, Милица Гладнишка, Асен Блатечки и много други.

Със специалната селекция от български филми, VIVACOM Arena се стреми да бъде един от предпочитаните филмови канали. Каналът излъчва своята програма в HD качество за всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO. Повече информация е налична на www.vivacom.bg.