Образование

Училището по наука Izzi Science for Kids обяви летни изпитни дати за ученици от 2. до 6. клас

Училището по наука Izzi Science for Kids обяви летни изпитни дати за ученици от 2. до 6. клас

Тази седмица ЧОУ Izzi Science for Kids обяви летни дати от конкурса за прием на ученици, на които им предстои да бъдат ученици от 2. до 6. клас от септември. Специално за юли и август екипът на училището отваря вратите на лятната си програма за любознателни ученици до 5. клас, които искат смело да се гмурнат в научни приключения, спортни игри и занимания по изкуство. Родителите, които желаят да опознаят двуезичната програма по МОН и Cambridge International, могат да се възползват от планираната серия от отворени врати.

Лятната програма на училището през юли и август е за деца от 5 до 13 години. Регистрираните за участие желаещи ще могат да усетят пълния набор от приключения, които се скрити в Izzi Science for Kids. През горещите летни месеци за децата са предвидени научни експерименти, творчески предизвикателства, екскурзии на изненадващи места и още много любими занимания на всеки малък изследовател. Екипът на училището се е постарал да подбере интересни и разнообразни дейности, които да превърнат лятото във незабравим, но и образователен период. Активностите се водят от любопитството на децата и ги стимулират да обогатяват своите умения, като оставят настрани електронните устройства, пред чиито екрани по неволя всички ученици бяха изправени през учебната година.

Повече подробности за планираната лятна програма на ЧОУ Izzi Science for Kids и възможности за записване можете да видите тук.

Училището по наука Izzi Science for Kids обяви летни изпитни дати за ученици от 2. до 6. клас

На 10 и 11 юли са обявените към момента дати от конкурса за прием на ученици, които имат желание да се присъединят от септември в класовете от 2. до 6. в частното училище по наука. Всички участници ще имат възможността да се потопят в едни вълнуващ ден с духа на Izzi Science for Kids. Ще могат да покажат своите знания и умения по математика, български и английски език в кратки изпитни модули. Освен това екипът на училището е подготвил интересни експерименти по физика, спортни игри навън и други забавления.

За родителите на децата, кандидатстващи за свободните места от 2. до 6. клас, има планирана серия от отворени врати. На 23 юли и на 8 юли след предварителна регистрация посетителите ще научат подробности за двуезичната програма на Izzi Science for Kids, както и за предимствата, които акредитацията от Cambridge International носи на училището. Представители на екипа ще разведат родителите из лабораториите, артателиетата, кабинетите по музика, спортния салон, класните стаи, залите за танци и айкидо…

ЧОУ Izzi Science for Kids предоставя двуезично обучение и следва академична програма с фокус върху природните и обществените науки. Екипът на училището следва, но и надгражда, задължителните образователни стандарти на МОН. Подготовката по основните предмети като български език и математика е фокусирана върху стабилното усвояване на знанията и подкрепата в развитието на децата като грамотни, четящи и логично мислещи млади хора.

Училището по наука Izzi Science for Kids обяви летни изпитни дати за ученици от 2. до 6. клас

В началото на април ЧОУ Izzi Science for Kids официално се присъедини и към глобалното семейство на училищата, акредитирани от Cambridge Assessment International Education. Този успех предоставя на учениците в Izzi Science for Kids възможности за обучение на английски език, което е фокусирано върху развиване на техните индивидуални способности и върху усвояването на широк спектър от разнородни знания и умения в спокойна и стимулираща

Обучението в Izzi Science for Kids залага и на връзките между отделните предмети, за което спомага опитът и добре разработената програма на Cambridge International. Освен часовете по наука, вече стабилно заложени в ежедневието на децата, училището следва и програмите на Cambridge Primary и Cambridge Lower Secondary по математика, английски език и дискусионни занимания, обединени под названието Global Perspectives.

Всички подробности за конкурса и приема във 2.- 6. клас можете да откриете тук: https://izzi.academy/bg/admission-2-6-grade/   

Информация за лятната програма на ЧОУ Izzi Science for Kids – https://bit.ly/izzi-summer2021  

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!