Образование

Училището по наука Izzi Science for Kids вече е с лиценз за гимназия 

Училището по наука Izzi Science for Kids вече е с лиценз за гимназия 

Izzi Science for Kids – училището, което стартира преди две години с амбицията да предостави качествено обучение по природни и обществени науки, получи официално своя лиценз и за гимназия. Само преди няколко месеца училището стана и част от глобалното семейство на образователните институции, акредитирани по Cambridge International. Така в него вече могат да се обучават пълноценно по богата двуезична програма деца от ПУК (5 г.) до 12. клас. В момента тече записването за предстоящите приемни изпити в ЧСУ Izzi Science for Kids. Обявени са места за ученици, които от септември ще бъдат от 2. до 6. клас. 

Предстоящите дати от конкурса за прием в училището по наука са на 25 и 31 юли. Записването за тях все още е отворено, като са останали единични свободни места. Кандидатите ще имат възможността да се потопят в един вълнуващ ден в духа на Izzi Science for Kids. Ще могат да покажат своите знания и умения по математика, български и английски език в кратки изпитни модули. Освен това екипът на училището е подготвил интересни експерименти по физика, спортни игри навън и други забавления. 

Училището по наука Izzi Science for Kids обяви летни изпитни дати за ученици от 2. до 6. клас

За родителите на децата, кандидатстващи за свободните места от 2. до 6. клас, има планирана серия от отворени врати. На 8 юли след предварителна регистрация посетителите ще научат подробности за двуезичната програма на Izzi Science for Kids, както и за предимствата, които акредитацията от Cambridge International носи на училището. Представители на екипа ще разведат родителите из лабораториите, артателиетата, кабинетите по музика, спортния салон, класните стаи, залите за танци и айкидо… 

От училището подготвят и нови попълнения в педагогическия екип, в който умело се съчетава опитът на начални и гимназиални учители със знанията на преподаватели по науки. Сред учителите, които отговарят за подготовката на учениците от различни възрасти, са Никола Каравасилев, Димитър Желев, Наско Стаменов, Явор Денчев. Всички те имат опит като комуникатори на науката и умеят да пречупят теоретичното знание през интересни проекти, експерименти и дългосрочни изследвания. Децата свикват да работят с истински лабораторни уреди и овладяват умения за систематизиране и анализ на резултати. 

За спазването на изискванията по МОН за всяка възраст следят стриктно опитни начални и гимназиални учители като Владимира Динова, Детелина Вълкова, Ели Войнова, Новка Тодорова, София Гечева, Лиляна Демебукова. 

Училището по наука Izzi Science for Kids обяви летни изпитни дати за ученици от 2. до 6. клас

Програмата на Cambridge International, по която работи ЧСУ Izzi Science for Kids, предоставя на учениците възможности за обучение на английски език, което е фокусирано върху развиване на техните индивидуални способности. Усвоява се широк спектър от разнородни знания и умения в спокойна и стимулираща среда, като се залага и на връзките между отделните предмети. Като част от програмите на Cambridge Primary и Cambridge Lower Secondary, Izzi Science for Kids предлага часове по математика, английски език, водени от добре подготвени учители – Севдалина Манова, Виолета Петрова, Николета Симеонова, Йоанна Сигридова. Включени са и дискусионни занимания, обединени под названието Global Perspectives, с ръководител Венелин Петков.  

Всички подробности за конкурса и приема във 2.- 6. клас можете да откриете тук: https://izzi.academy/bg/admission-2-6-grade/